Националите по спортна аеробика с хасковлии в състава си заминаха за европейското в Баку

Изображение 1 от 3

    Националният ни отбор мъже и жени, юноши и девойки отлетя за Баку днес, където ще вземе участие в Европейското първенство по спортна аеробика.

    Квалификациите  започват на 24 май.

    Съставът на тимовете стана ясен преди месец по време на Държавното първенство по спортна аеробика, на което за първи път домакинства Хасково.

    В националния ни отбор „мъже и жени“ е Тихомир Баротев, който се състезава за хасковския клуб „Виолена”и е тазгодишният шампион при мъжете. В него е и хасковлийката Дарина Пашова, която е тренира с пловдивския „ Аеробика-АМД” и стана шампионка на Държавното при жените. Останалите в състава са: Ивелина Лукаки, Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов, всички от „АМД”-Пловдив.

    В  националния тим 15-17 години са състезателките на „Мега Спорт” –Хасково: Дамла Арабаджи, Християна Кайрякова и Нели Ташева.Останалите им съотборнички са от „АМД”: Полина Гечева, Мария Тютюлова, хасковлийката Борислава Иванова, Алекс Ангелова, Лъчезара Стамова, в тима е и Христо Манолов.

    Част от треньорския състав на националите  са и двете треньорки на тимовете от Хасково Мартина Маринова и Теменуга Илиева.


    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини