ДПС пред земеделци в Кърджали: Да развием биоземеделието в България

Кандидатите за членове на Европейския парламент от ДПС представиха своята предизборна програма пред земеделските производители в Кърджали. Участие в срещата взеха кандидатите на Движението Искра Михайлова, Атидже Алиева - Вели, народните представители от ДПС Йордан Цонев и Адлен Шефкед, областният предсдател на Младежко ДПС Байрам Байрам. Бяха обсъдени актуални възможности за финансиране на земеделските производители.
Народният представител Йордан Цонев сподели, че област Кърджали, както и останалите райони в България имат голям потенция за развиване на биоземеделие, а пазарът за изкупуване на биопродукти е изключително голям.
"Именно това заложи ДПС в своята предизборна програма за развитие на зелената икономика – чиста енергия, чиста вода, чист въздух, чиста
храна", каза от своя страна Атидже Алиева - Вели, кандидат за евродепутат и зам.-изпълнителен директор в държавен фонд "Земеделие".
Представителите на ДПС в Народното събрание поеха ангажимент да повдигнат въпроса за промени в законодателството за несправедливото разпределяне на националните доплащания към животновъдите според населените им места.
"Основната цел на ДПС е следващите правителства на страната да бъдат програмни, а не коалиционни с прякото участие на граждани във властта", казаха още те.

Това съобщиха от местната централа на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    1 0
    02:12, 23 май 2019
    Че развивайте го. Стига само ********* е крал от еврофондовете.
Последни новини