Стрелял ли е с пушка по кучета депутатът от ГЕРБ със златната торта?

Изключително шокираща история за депутата от ГЕРБ Георги Станков се разпространява във фейсбук. Според потребителката с име Dani Lu народният представител от региона на Делян Добрев е стрелял с пушка по кучетата в двора на родителите ѝ. Въпросният гербер обаче отрича да е имало такава случка.

Според разказа на Dani Lu, който е масово споделян в социалната мрежа, на 14 май около 20 часа Станков излязъл на балкона си и стрелял по едно от трите ѝ кучета, спасени от улицата.

"Пушката бе насочена съвсем тенденциозно към тях. Не уцели с първият си опит, втори нямаше тъй като не очакваше, че аз съм на двора. В момента в който се развиках, като нас**н се шмугна вътре. Ако аз не бях там в този момент, щеше да има жертви. Преди няколко дни намерих в двора подхвърлена отрова. Тогава нямах идея от къде е, вече знам със сигурност", пише Dani Lu.

По думите ѝ две от трите кучета са инвалиди, а случката била в къщата на родителите ѝ

"Да, кучетата лаят понякога, но нищо фрапиращо. Давам тази информация за тези дето ще решат, че едва ли не ако наоколо има лаещи кучета, е ОК да ги обстрелящ", пише жената.

Според нея името на въпросния депутат от ГЕРБ-Хасково е свързано с не един скандал, че се чувства безсмъртен и може спокойно да си позволи да използва оръжие посред бял ден срещу живи същества. Обяснява и че още по-абсурдното е, че този човек по професия е ветеринарен лекар.

"Някой хора си вярват твърде много, време е да се приземят. Подала съм сигнал на 112, пуснала съм жалба в 4 РПУ", разказва още столичанката.

Депутатът Станков определено не е сред известните с парламентарната си дейност следовници на Бойко Борисов.

OFFNews се свърза с него за коментар на историята.

"Не съм аз, няма такова нещо. Жената вероятно се е объркала нещо. Нямам и пушка. В София живея във ведомствен апартамент на Народното събрание на 7-ия етаж в Красна поляна. Там къщи няма", каза народният представител пред медията ни.

Станков определи твърденията на Dani Lu като "гнусна лъжа" и много се надявал да го извикат в МВР да даде обяснения.

"Тая жена не съм я чувал, не я познавам", категоричен е депутатът от мощната хасковска организация на ГЕРБ.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Де
    Детектив Пикачу
    8 -2
    16:25, 18 май 2019
    Тоя е пълен лешак. Бих му хвърлил една мълния ако го срещна на улицата....
  • 2
    Мо
    Монока
    2 0
    22:49, 18 май 2019
    Ей бездмъртните мннного сте прости...
  • 3
    Съ
    Сър Пичук
    7 0
    23:38, 18 май 2019
    Какво друго може да очакваш от индивид с вид и поведение на селски идиот.Снимката с позлатената торта,отрупана с пачки казва всичко и няма нужда от коментар.Тя едновременно е като шамар и плюнка в лицето на обикновения Българин.Толкова ли е грешен Българския народ ,че да има такива карикатури за политици?
Последни новини