Григор Димитров обяви раздялята си с треньора Дани Валверду

 
"След мача ми вчера, с моя треньор Дани Валверду седнахме да поговорим. След три страхотни години пътищата ни се разделят. Имахме някои върхови постижения и страхотни моменти на корта. Искам да благодаря на Дани за всичко, което направи за мен, както и да му пожелая всичко най-добро в следващите начинания.".Това обяви в профила си в Twitter най-добрият български тенисист.
Двамата бяха в добро сътрудничество, което донесе за хасковлията и най-големите успехи в кариерата му. През времето, в което Валверду беше негов треньор, Григор Димитров стигна и до най-големия си връх в Световната тенис лига-3-то място.
С влиянието на бившия треньор на Анди Мъри  в началото на 2017-а година Димитров спечели титлата в Бризбейн и достигна до полуфинал на Аустрелиън Оупън. След това дойде вдигна и купата в СОфия. Годината завърши по най-добрия начин - първа и до момента единствена титла на ниво Мастърс в Синсинати, последвана от върха в кариерата на Григор - трофеят от Финалите на АТР.
 2018 година не беше лека за Григор, но началото на 2019-та може да се нарече пълен храх, което и обуславя раздялата му с Дани Валверду.
haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини