Задава се нов „Ангелите на Чарли“

Entertainment Weekly представиха първия официален поглед към предстоящия филм на популярната поредица „Ангелите на Чарли“ („Charlie’s Angels“).

Новият филм, режисиран от Елизабет Банкс („Перфектният ритъм 2“), не се явява римейк, както всички смятаха в началото, а своеобразно продължение на оригиналния телевизионен сериал от 70-те и двата филма на МакДжи от началото на века.

Все още няма никакви конкретни подробности за сюжета. Агенцията на мистериозния Чарли Таунсенд Townsend Agency се е разраснала значително. Според официалната информация през изминалите десетилетия от края на 70-те Чарли е станал „gazillionaire“ и вече оперира навсякъде по света. Така че ще видим ангелите в Истанбул, Хамбург и Берлин.

Ангелите се изпълняват от Кристен Стюарт, Наоми Скот и Елла Балинска, Стюарт е в ролята на купонджийката Сабина Уилсън – висококвалифицирана и непредсказуема, от нея може да се очаква всичко. Балинска е бившият агент от MI6 Джейн Кано – силовият човек в групата. Скот е Елена Хохлин – възпитаник на Масачузетския технологичен институт и учен, която по думите на Банкс е „сърцето на филма“.

Банкс, която изпълнява ролята на единия Босли, споделя, че поредицата „Мисията невъзможна“ определено е послужила за вдъхновение.  Изглежда в този филм „Босли“ е повече от име – нещо като ранг в организацията, като лейтенант.

Режисьор на „Ангелите на Чарли“ („Charlie’s Angels“) е Елизабет Банкс, която е и сценарист заедно с Дейвид Олбърн, Джей Басу, Крейг Мазин и Семи Челас.

В ролите: Кристен Стюарт, Наоми Скот, Елла Балинска, Патрик Стюарт, Ноа Сентинео, Джимон Хонсу, Сам Клафлин, Джонатан Тъкър, Нат Факсън и др.

Щатската премиера е на 15 ноември.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини