Акценти по MovieSTAR през април

БАЛЕРИНА
Драма, трилър
САЩ, 2017
Бягайки от социалните служби, Глен и 9-годишната му дъщеричка София се скриват в блатистите гори на Вирджиния. Там те намират подслон в палатковия лагер на група бездомни хора. Опасността обаче дебне отвсякъде.

КАРЪЛ
Драма
Великобритания, САЩ, 2015
„Каръл” е създаден по романа на Патриша Хайсмит „Цената на солта” и разказва за връзката между две жени от различни социални прослойки в Ню Йорк от 50-те години на ХХ в. Флиртът води до приятелство, страстна любовна връзка между двете дами и разбити сърца.

СЕМЕЙНО ЯДРО
Фантастика
САЩ, 2012
Филмът разказва историята на едно младо семейство, борещо се да оцелее в гората след ядрена катастрофа. Трагедията разделя Джон, Лин и дъщеря им Полин от по-малкия им син Грант, но те са решени да го намерят. Междувременно, обществото се разпада и на негово място идват безумците - диви, брутални и безжалостни мъже, за които изнасилванията, кражбите и унищожението са начин на живот.

ЖИВОТЪТ НА ДЕЙВИД ГЕЙЛ
Криминален, трилър
САЩ, 2003
Д-р Дейвид Гейл е професор по философия в университета на Тексас, яростен борец против смъртното наказание. Но съдбата си прави лоша шега с него – злощастно стечение на обстоятелства дава възможност първо да бъде фалшиво обвинен, а после и осъден за изнасилването и убийството на негова колежка...

МЕЧЪТ НА ОТМЪЩЕНИЕТО
Екшън
Великобритания, 2015
Желанието за мъст тласка един мъж да се завърне в покорените от норманите саксонски земи след битката при Хейстингс и да избави хората, живеещи там, от тираничния и зъл местен владетел.

КАРИЕРИСТИ
Драма
САЩ, 2010
Трима млади и проспериращи служители на голяма корпорация си изживяват мечтания живот – страхотна работа, щастливо семейство и купища пари. Но в един момент финансова система рухва и корпорацията освобождава Боби Уокър, Фил и Жан. Филма разказва за борбата на тримата с тежките финансови условия, как те ще съумеят .да запазят семействата си и социалният си статус…

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини