За девета поредна година родители ще садят дръвчета в “Алеята на новия живот”

За девета поредна година Община Димитровград организира засаждане на дръвчета в „Алеята на новия живот”. Идеята на инициативата е родителите и близките на децата с постоянен или настоящ адрес в Община Димитровград, родени в периода 1.02.2018г. – 28.02.2019г. да могат да засадят декоративни дръвчета на своите рожби.

Община Димитровград предоставя възможност на родителите сами да изберат място за засаждане на декоративното дръвче на своето дете. То може да бъде засадено в „Алеята на навия живот” в парк „Марица” или на друго подходящо място, за да имат възможност родителите да полагат грижи за него - собствено дворно място или в междублоково пространство, съобразено с екстериорното озеленяване на общината.

Община Димитровград кани всички родители да се включат в инициативата, като по този начин заедно ще продължим традицията по създаването на един по-зелен и чист град.

Желанието за участие в залесяването може да бъде заявено в стая №12 в Общинския център за административни услуги на Община Димитровград от 25 март до 12 април 2019 година. 

Засаждането и получаването на дръвчетата ще се състои на 21 април 2019г. (неделя) от 10.00 часа в парк „Марица”, Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пл
    Пламен Христов
    0 0
    20:47, 23 мар 2019
    Идеята е на брат ми, Христо Цветков, а и деня не е случаен! Именния ден на баща ни, Цвятко Христов!

Случаен виц

Последни новини