Мишел Родригез отказва да участва в Бързи и яростни 9

Много важен член на голямото Бързи и яростни семейство отказва да се върне в „Бързи и яростни 9“. Първите сигнали за това дойдоха още през юни 2017г.! Мишел Родригез е част от „Бързи и яростни“ още от първия филм през далечната 2001г. Сега тя отказва да се завърне за предстоящия девети такъв. Всичко зависи от това как ще бъдат третирани жените във филма.

В свое интервю наскоро Родригез бе попитана дали героинята и Лети ще се завърне редом до Вин Дизел и екипа в следващия филм. За съжаление нещата не са гладки. Всичко зависи от сценария. А тя не го е чела към настоящия момент.

Ето какво сподели актрисата:

Незнам дали ще се върна. Трябва да прочета сценария. Като го направя, ще разбера. Щом го прочета, ще реша дали да се върна или не. Енергията ми е изцяло насочена към правата на жените и това да ги подкрепям. Прекарах по-голямата част от живота си стреляйки с пушки и шляейки се с момчета. Гледах ги как си чешат топките и помирисвах пръдни, примесени с аромат на протеин. Сега усещам нежността, красотата и чувствеността на жените, както и силата, която имаме щом сме заедно. Така че, ще трябва да покажат повече любов към жените. Не знам в коя посока ще потеглят. Но знам, че аз вървя в тази посока. Ще видим дали ще успеем да се напаснем.

Интересното е, че наскоро Вин Дизел сподели видео в Instagram, че продукцията по „Бързи и яростни 9“ ще започне скоро. Още по-интересното е, че Мишел Родригез е до него във видеото.

Трудно можем да си представим вариант, в който екипът не успява да намери начин, да я направи щастлива. Крис Морган, който е основен сценарист от много време, предаде щафетата на новобранеца Даниел Кейси. Може би свежия му поглед и новата перспектива ще дадат на Лети и другите жени вниманието, от което се нуждаят?

Нека не забравяме, че наскоро бе обявен и spin-off по Бързи и яростни, в който главните герои ще са жените. Без съмнение ще се очаква Мишел Родригез да поеме огромна част от този филм. А това освен всичко останало, изглежда като проект, в който тя би желала да участва.

Ще поживеем и ще видим, но не изключваме възможността Лети да пропусне предстоящия Бързи и яростни 9.  Негов режисьор е Джъстин Лин, а премиерната му дата е насрочена за 10.04.2020г.

Източник: http://cineboom.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини