АРДА и Актобе сътвориха голово реми в Турция

Голова фиеста успяха да предложат отборите на АРДА и казахстанския елитен Актобе в поредната контрола играна в Белек. Цели шест гола успяха да видят зрителите на прякото предаване на мача в YouTube канала на ПФК АРДА. 

Срещата започна много активно за двете единайсеторки, и първата сериозна опасност бе създадена от Ерай Карадайъ, който в 7-та минута засече с глава центриране от дясно. Малко след това и Веселин Марчев се опитаот далечна дистанция да изненада вратаря на казахстанците. Те от своя страна отговориха с две положения, но Иван Караджов бе на своето място. Отново Карадайъ в 31-та минута отправи удар по посока на вратата. Така дойде 42-та минута, когато именно Карадайъ с много ефектно изпълнение откри резултата. Марчев напредна от дясно, подаде към Кръстев, който с едно докосване центрира в наказателното поле и там Карадайъ със странична ножица прати неспасяемо топката в мрежата на Актобе. 

След почивката оборотите още повече се повишиха и в 55-та минута Бенгюзов от границата на наказателното поле шутира, но право в ръцете на вратаря. Малко след това Лукас направи отличен пробив, но не успя да се разпише. В 60-та минта Ахмед Осман стреля силно към вратаря на Актобе, той изби топката, но Лукас бе оставен сам и покачи на 2 на 0.  След 12 секунди игра съперникът успя да върне едно попадение дело на Ибра. в 74-та минута футболистите на Актобе стигнаха до още един гол, чрез Амус. В 80-та минута след изпълнение на ъглов удар в наказателното поле на АРДА се получи разбъркване, от което най-съобразителен се оказа сърбинът Хървой, който направи резултата 3 на 2.  В самия край на срещата Коконов излъга няколко защитника и в крайна сметка бе фаулиран, и съдията посочи мястото за изпълнение на дузпа. Зад топката застана Иван Коконов, който бе точен, но незнайно защо арбитърът посочи ударът да се повтори. Но и при второто изпълнение нападателят не сгреши, и оформи крайния резултат АРДА – Актобе 3 на 3. 

Последната контрола на АРДА от лагера в Турция е на 14 февруари срещу узбекистанския Андижан.



Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини