Боксьорите ни обраха медалите на силен турнир в Димитровград

    Възпитаниците на треньора Стоян Узунов от клуба „Арда бокс” обраха медалите на силен турнир в Димитровград. Нашите момчета се завърнаха със 3 златни и четири сребърни медала от оспорваната надпревара за купата „Лев инс”. Те се състезаваха във три възрастови групи-една за младежи и две за ученици. Битките бяха срещу силни съперници от Димитровград, Хасково, Стара Загора, Силистра,  Омуртаг,  Бояджик.

      Европейският шампион Ергюнал Сабри оправда очакванията и спечели злато в своята категория. На най-високото стъпало на стълбичката на победителите се изкачиха още Емре Касаб и Емир Младенов при учениците. Сребърни медалисти са Ивайло Илиев, Туран Мехмед, Джем Бекир и Чънар Хюсеин.

      Много съм доволен от състезателите ,които показаха характер и добра техника, каза за Кърджали бг вести треньорът Стоян Узунов. Той съобщи,че за неговите възпитаници тепърва предстоят трудни изпитания. На 7 март те ще участват в държавния личен шампионат в Петрич за младежи.На 12 сме домакини на турнир за юношите младша възраст.Девойките ни ще се състезават в Русе на 28 март.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини