Бивш рейнджър е обвинен за убийството на военнослужещата в Сопот

Тялото на убитата жена е открито в шкаф в дома на Светослав. Самият той завел там полицията след задържането си.

Прокуратурата повдига обвинение за умишлено убийство на бившия рейнджър Светослав Каменов за убийството на военнослужещата Десислава Стоянова, съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Според прокуратурата Каменов и Стоянова са били приятели и няма данни да са имали любовна връзка. 

Каменов беше задържан и е дал частични самопризнания. 

Убитата е оставила лекия си автомобил на Светослав, който обещал да го ремонтира. След като минали повече от 2 седмици, жената отишла да разбере какво се случва с автомобила ѝ, но разбрала, че колата е подготвена за продажба в автоморга и е смачкана, съобщи bTV.

Между двамата започнала кавга и Светослав Каменов нанесъл удари върху главата на 40-годишната жена. След убийството Светослав избягал и се укрил в района на мездренското село Зверино. Той обаче беше арестуван. 

Неуредени финансови отношения е една от основните версии за мотив за убийството. Не се изключват обаче и други версии, сред които сексуално посегателство или опит за такова.

Каменов е криминално проявен, осъждан е за шофиране след употреба на алкохол и за неплащане на издръжка на децата си. 

Не е в системата на отбраната от 2009 г. Бил е на три мисии зад граница в Ирак и Афганистан. По първоначални данни той е един от рейнджърите, пострадали при атаката над базата ни в Кербала. 

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта

Последни новини