Протестно автошествие тръгна от Хасково към Свиленград

Изображение 1 от 5

    Десетки автомобили с протестиращи хасковлии потегли тази сутрин от паркинга пред комплекс XXI век към Свиленград, за да се присъедини към тамошния протест. Въпреки лошото време в неделя сутрин, паркингът се изпълни от коли на протестиращи, много от тях с развети знамена по прозорците. Протестиращите отново издигнаха своите искания за смяна на системата.

    Шествието тръгна към Димитровград, а на всички ключови кръстовища бяха разположени патрулки, които следяха за нарушения на реда.

    Колоната пое към разклона за село Крепост, където е сборният пункт с протестъри от Димитровград и Кърджали. Оттам автошествието се насочва към центъра на Свиленград, където да се присъедини към местния протест.

    По-рано през седмицата, след беседа с ръководството на МВР Хасково, организаторите на протеста в Хасково обявиха, че няма да се блокират граници, както бе решено преди това. Дали това ще се случи, ще стане ясно по-късно през деня.

    Очаквайте подробности от протеста край границата.

    Haskovo.net 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Jo
      jo
      31 -16
      12:52, 18 ное 2018
      На корумпираните гербаджииски боклуци им се вижда края.Не съм от БСП,но тия направо ни закопаха за 10г. тотално.
    • 2
      Аш
      Ашколсун на поразия
      7 -12
      13:19, 18 ное 2018
      Господари на ефира. Прибирайте се! Утре сте на р... Виж коментара
    • 3
      Ха
      хагахаха
      6 -9
      15:00, 18 ное 2018
      ши харча аз гориво
    • 4
      Зо
      Зора
      12 -7
      19:26, 18 ное 2018
      Ако си мислите, че чрез протестите си сте свалили В.Симеонов никак не е вярно, ама никак. Той го направи този жест, за да спаси гражданския мир. Това малко хора го могат. Нека има промяна, никой не е против, но да се мотивираме най-напред, имаме ли готови кадърни хора, които биха повели страната ни напред. И кои са те ? Посочете ! А не да слагаме тигана на огъня преди рибата да е хваната. Защото сега страната ни не се нуждае от избори. За да угодим на някои, ще навредим на самите нас. Всичко това е разходи. Запомнете !
    • 5
      А
      А
      3 -5
      23:24, 18 ное 2018
      Намерихте кого да защитавате! И сега ни управляват много добре " подготвени " физкултурници и мутри .
    Последни новини