На извънредна сесия обсъждат новия футболен клуб "Родопа-Смолян 2018"

На 19 ноември 2018 г. от 16.00 часа Общинският съвет ще проведе извънредна сесия с една точка- съществуването на новоучредения футболен клуб „Родопа-Смолян 2018.

Кметът обяви, че кани всички заинтересовани лица да присъстват на заседанието, на което ще се обсъди участието на община Смолян в качеството й на учредител на Общински футболен клуб „Родопа-Смолян 2018. Заседанието ще бъде тематично, като ще се изслуша всеки един гражданин, който иска да вземе отношение по темата.

За увеличаване на броя на хората, занимаващи се с футбол от професионално и любителско естество, е необходимо община Смолян да създаде сдружение с обществена полезна дейност под наименованието Общински футболен клуб „Родопа –Смолян 2018“.

Основните цели на сдружението са няколко: да се издигне авторитетът на футбола в община Смолян, да се стимулира и подпомага неговото развитие, както и да се увеличи броят на хората, занимаващи се с този вид спорт. „Очаквам активно гражданско участие, за да вземем най-доброто решение за подрастващите футболисти“, обяви още градоначалникът.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини