Затварят за днес 900-метров участък от пътя София - Перник

1 Днес от 9 до 22 часа ще бъде спряно движението по пътя София - Перник в отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево. Ще се пропускат само автомобилите със специален режим на движение. В 900-метровия участък ще се полага последният асфалтов пласт и това налага пълното спиране на трафика.
 
Превозните средства се насочват по автомагистрала „Люлин“, а като алтернативен обходен маршрут леките автомобили могат да ползват и третокласния път Суходол - Мало Бучино - Голямо Бучино - Перник.
 
Продължава ремонтът на 600-метровия участък от края на четирилентовото платно до входа за Владая. В тази отсечка и днес от 9 до 17 часа автомобилите ще се движат в една лента във всяка посока. След 18 часа ще има две ленти за Перник и една за София.
 
Движението в платното за София при 9-ти километър на автомагистрала „Люлин“ беше възстановено вчера, след като от юни досега се осъществяваше двупосочно в платното за Перник. Причината за ограничението бяха аварийно-възстановителни дейности по укрепване на ската в близост до магистралата.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини