Какво ново ще ни сготвят по 24К през ноември

Храна и напитки (Food & Drink)
Четвъртък @13:00
Премиера на 01 ноември 2018

Идеалното място за разговори за храна и напитки.

Едно топло и забавно предаване, чийто домакин е отличеният със звезда „Мишлен“ Майкъл Ру Джуниър. Със завладяваща страст и с помощта на великолепни рецепти, впечатляващи продукти и тайни от кухнята Майкъл показва на зрителите основни тенденции в консумацията на храни и напитки.

Компания на легендарния готвач ще прави Кейт Гудман - експерт по напитките и носителка на редица награди. Тя споделя виждането си за вината, алкохолните напитки, бирата, както и за новите тенденции при безалкохолните напитки. В епизодите ще участват и известни личности от кулинарната индустрия. В оживени разговори и тон на приятелско съперничество те ще споделят със зрителите любопитни факти и вкусни идеи, дискутирайки актуални теми от гастрономията. Предаването ще обхваща най-различни теми - от храна за душата до бързо хранене, от приготвяне на десерти до идеи за забавление, помагайки на зрителите да разберат всичко за съвременния начин на хранене.

Бон Апети (Bon Appetit)
Всеки ден @11:30
Премиера на 19 ноември 2018

Нова доза вдъхновения от кухнята ще радват зрителите на „Бон Апети“ в ефира на 24KITCHEN. Кулинарните професионалисти Лора Найденова и Стоян Сейменски ще продължат да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна.

Те ще запознаят зрителите с някои от любимите си сезонни ястия, които биха сготвили у дома, за най-близките си хора. Ще споделят искрената си наслада от храната чрез страхотна смесица на вкусове и аромати в апетитни есенни рецепти.

Вкусът на Истрия с Давид Скоко“ (David Skoko: Tradition with a Twist)
Петък @13:00
Премиера на 16 ноември 2018

Давид Скоко е от Хърватия. Баща му е запалил любовта му към риболова, а тази към храната е наследил от майка си.

Шеф Скоко поддържа връзката си със своите корени в Истрия. Той е верен на местните вкусове – комбинация от хърватска традиция и влияние от съседна Италия. Ястията му са семейни рецепти с прясна риба и месо, които той интерпретира по изненадващ и новаторски начин.
Във всичките 20 епизода на
„Вкусът на Истрия с Давид Скоко“ зрителите ще се насладят на лесни средиземноморски рецепти и ще открият изключителните продукти, които предлага слънчева Истрия.

Кухнята на Давид е толкова привлекателна, че зрителите ще последват неговото правило „Направи го лесно“ без капка колебание!

Сладкишите на Хиде (Baking with Hidde de Brabander) – Сезон 3
Вторник @13:00
Премиера на 20 ноември 2018

Хиде де Брабандер, известен и иновативен готвач със специална страст към сладкарството, ще ни покаже как да приготвим вкусни десерти. Той използва всичко – от шоколад и карамел до маслени кремове и различни видове тесто. А след това предизвиква зрителите сами да създадат нещо специално. Със заразителен ентусиазъм и точни напътствия той успява да убеди зрителите, че с правилната подготовка дори многокомпонентни десерти лесно могат да бъдат приготвени у дома.

Рокери лакомници: Пекарните на Европа (Hairy Bikers’ Bake-ation)
Четвъртък @13:00
Премиера на 22 ноември 2018

Влюбеното в храната дуо тръгва на епично гастрономично пътешествие из най-горещите точки на пекарство в Европа. Ще опитат всичко - от автентични багети до торта Черна гора, докато се учат от най-добрите в бранша.

В тези аскетични времена, какво по-задоволяващо от малко домашни печива? И какъв по-забавен начин да разшириш кръгозора си отвъд черния хляб и пандишпана от впечатляващо приключение из Европа със Си и Дейв? Епизодите проследяват как дуото изминава 3000 километра от Скандинавия до Испания – през Норвегия, Холандия, Белгия, Люксембург, Германия, Словакия, Унгария, Румъния, Австрия, Италия и Франция, в търсене на най-доброто, което континентът може да предложи – от обикновени хлябове до сложни десерти приготвени от най-добрите пекарни. Ще се срещнат с редица готвачи – от аматьори до професионалисти, които ще споделят семейни рецепти предавани от поколение на поколение.

Найджелисима (Nigellissima)
Сряда @13:00
Премиера на 28 ноември 2018

Внесете духа и вкуса на Италия в домовете си с шеф Найджела Лоусън, която ще ви покаже колко лесно може да създадете свежи ястия от ежедневни продукти.

Същността на италианската храна, също като стила на готвене на Найджела, е в простотата и непринудеността. В новия ѝ сериал, тя ни показва колко лесно можем да внесем духа на Италия в кухнята и на трапезата си, с продукти, които се намират във всеки супермаркет. Страстта ѝ към Италия и италианската кухня идват от Флоренция, където е живяла и работила, преди да започне да изучава италиански в университета в Оксфорд. Съблазнителните ястия на Найджела се коренят в традицията, но ни показват непознати светове – лесни, но изобилстващи от аромати. Найджела е вярна на духа на италианската храна. Рецептите ѝ са винаги бързи и лесни, създадени да превърнат ежедневните ястия в изкусителни деликатеси, които трябва бързо да стигнат до масата. Ще има и специални коледни епизоди, които ще покажат една истинска италианска празнична вечеря – с пресни аромати, изумителни вкусови и изкусителни резултати, характерни само за Найджела.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини