Каракачанов застана до Валери Симеонов

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов подкрепи колегата си от малката коалиция Валери Симеонов. Той не му иска оставката.

Това стана ясно от изявлението след срещата между двамата патриоти. На срещата Волен Сидеров, третият от коалицията, не дойде.

Каракачанов коментира и че в последните 6 месеца коалицията не е работеща, тъй като занимава хората с вътрешно партийни проблеми.

Каракачанов призова Валери Симеонов да се изказва по-разбираемо и по-точно, за да не бъде грешно разбиран от хората.

Не съм звяр и изрод, имам глава и очи, с които виждам, че децата наистина имат физически проблеми. Това заяви от своя страна вицепремиерът Валери Симеонов, с което отново не се извини за думите си, че тези деца са "уж болни", а протестиращите майки "кресливи".

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    11
    112+
    2 0
    18:47, 23 окт 2018
    Светло бъдеще

    България, 2109 година.

    Народът чества 100-годишен юбилей от идването на Бойко Борисов на власт. Самият Борисов е поостарял, изглежда леко уморен, но винаги живва, когато застане пред камера и уверено обяснява, че правителството му е направило много. Ето, почти е завършена магистрала „Тракия” и дори вече щеше да бъде завършена, ако не беше лошото наследство от Станишев. Да, Станишев отдавна е покойник, но наследството му е живо, дори през 2109.
    Всенародните тържества по случай 100-те години чудна власт се провеждат пред единственото дърво в Борисовата градина. То е и единственото останало в цяла София и затова е известно като Дървото. Пред него Лили Иванова изнася юбилеен рецитал. Мургави строители надничат от съседния недовършен строеж на огромен МОЛ, започнат в далечната 2011 година.
    В общественото устройство са настъпили положителни промени. Избирателната система е усъвършенствана до такава степен, че избирателите изобщо не ходят до урните. Партийните лидери сядат на една маса, споразумяват се колко струва един глас и който извади най-много пари, той печели изборите. Няма нужда от рейсове с гласоподаватели, фалшифициране на избирателни списъци и подобни простотии. Всичко става цивилизовано, на пазарен принцип.
    В образованието започва нова реформа. Министърът предлага азбуката да започне да се учи още в гимназията, а не само в университетите. Това предложение е посрещнато на нож от учениците, които се вдигат на стачка под надслов „Не ни занимавайте с глупости!”. Оказва се, че никой от стачкуващите не може да напише този девиз, но това не е голям проблем, защото малцина са тези, които биха могли да го прочетат.
    Кризата се задълбочава, когато в протестите се включва и Национален Комитет на Възмутените Родители (НКВР). НКВР настоява децата да не бъдат затрупвани с излишна информация, каквато безспорно е азбуката. В крайна сметка е постигнат компромис – в гимназията все пак са въведени дисциплините „четене” и „писане”, но само като свободно избираем предмет, без да са задължителни.
    Грамотността през 2109 се счита не само за проява на лош вкус, но и се преследва от властта. ДАНС следи всички хора, за които има подозрения, че притежават книги. Те са потенциални врагове, защото може би знаят, че някога България е имала и други правителства.
    Извършена е и революция в компютърните технологии. Старите клавиатури – с букви и цифри – отдавна са в историята. Новите са само с четири клавиша: усмихнато човече, намръщено човече, изплезено човече и сърце. Тези четири символа са напълно достатъчни на модерния българин, за да изрази цялата гама от мисли и чувства, на които е способен.
    Националният отбор по футбол се бори мъжки, но не успява да се класира за Световното първенство, защото в последния мач на квалификациите пада от Фарьорските острови с 9: 1. Какъв малшанс!
    За сметка на това пък печелим световното първенство по наднормено тегло. Слушаме химна и сълзи на гордост проблясват в очите ни, докато знамето се вдига над изстрадания ни целулит. Никоя нация вече не е по-дебела от българската!
    Чалгата вече има статут на класическа музика и се изпълнява не само в заведенията, но и в симфоничните зали. Най-актуалната тупалка за 2109 година е „Совалка кючек” на оркестър „Джипси Бластърите”:
    „Качвай се на мойта совалка
    Да ти праим джедайската свалка.
    Аз съм баровец – интернет провайдер
    Фани ме за големия колайдер
    Оп-са! Оп-са!”
    Разбира се, има и изтънчени естети, които продължават да слушат българска попмузика. Макар и оскъдна по количество, тя по традиция е с изключително качество. Доказателство за това е фактът, че единствените две нови парчета, излезли през 2109 – „Тъжен съм до сряда” и „Космодиско” – получават общо 94 награди за бг попмузика. 94 пъти техните изпълнители благодарят на майка си и баща си, на зълва си и балдъза си, като не забравят да благодарят и на правителството.
    И киното е в небивал възход. Новият филм „Шебеци през октомври” достига рекордна за българското кино гледаемост – 11 зрители. За съжаление приходите му не са много високи, защото 8 от зрителите са си го дръпнали от торентите.
    2109 е паметна за българския туризъм. Завършен е проектът „Супер Банско Мега Слънчев бряг”. Двата курорта толкова са се разраснали, че вече са се слели. Туристите чакат три часа на опашка за кабинковия лифт в Банско, после се спускат със ски до Слънчев бряг, където за 70-80 лева си наемат шезлонг и плажуват, тъй както и турчин не е плажувал.
    С голям успех продължават ежегодните конкурси за месо. Титлата „Мис Месо 2109” става притежание на Златка Златкова Златкова, правнучка по майчина линия на Едната Златка и правнучка по бащина линия на Другата Златка. Новата лауреатка нашумява в светските среди с прякора Уста Златка. Не за друго, а защото е от стар майсторски род. През 2109 капитализмът в България окончателно е победил. Но и комунизмът окончателно е победил.
    Народът добрува…
  • 2
    Бойко Цецо Къркачана Валерката и Сидера са се впили във власта като КЪРЛЕЖИ и отъване от тях няма Бойкат непрекъснато е по чужбина идва си тук да си смени бельото и пак хуква насам натам Шкембе войвода пък се изявява като велик полководец Валерко върши далавери и дивотии а Сидера вечно цвили недоволен И ние чакаме тия хора работа да вършат и държава да управляват
Последни новини