Проф. Лъчезар Филипов е избран за директор на Института за изследване на извънземен разум на международен форум

Проф. Лъчезар Филипов е избран за директор на Института за изследване на извънземен разум по време на конференцията "Петте континента и извънземните" (Форум Пяти Континентов), посветена на неиндифицираните летящи обекти и извънземния разум, която се провежда в Москва тази седмица.

Институтът ще провежда нови изследвания и ще се занимава с нови науки. Там ще работят още Роберто Пиноти и Джери Хазелтайн, които ще бъдат лектори на конференцията в Хасково на 3 и 4 ноември тази година.

В международната конференция, която се проежда в московския хотел "Космос" участват водещи специалисти от 30 страни, включително Китай, САЩ, Франция, Италия, България, Унгария. Те представят докладите за НЛО и извънземни ициденти, резултатите от от изследванията от последните години. В официалната информация за московската конференция се казва също, че е обсъждано многопланово сътрудничество с Пекинския научно-изследователски институт по авиационно-космическо инженерство. Самата конференция се провежда по инициатива на UFO-Асоциацията на Китай и с нейната  организационна подкрепа

Проф. Лъчезар Филипов е организатор и вдъхновител на конференцията "Контакт с извънземен разум – бъдеще на човечеството и смяна на парадигмата", която тази година ще се проведе в Хасково. Присъстващите на конференцията ще могат лично да се запознаят с лекторите, сред които са и Роберто Пиноти и Джери Хазелтайн 

Гари Хеселин е служил 20 години като полицейски детектив. Той бил един от водещите разследващи във връзка с инцидента в Рендълшамската гора. Работил е в Кралските военновъздушни сили и редица ядрени бази. През 2002 г. Хеселин създава база данни за полицейски свидетелства на неидентифицирани летящи обекти. Информацията непрекъснато се обогатява с нови случаи на полицейски служители, станали свидетели на НЛО. Гари Хеселин издава и списанието UFO TRUTH MAGAZINE, включващо статии от водещи изследователи по темата за извънземните.

Роберто Пиноти е смятан за водещ експерт по темата НЛО в Италия, изследовател на НЛО от 40 години, живее във Флоренция и е президент на Националния център по уфология. Центърът е най-авторитетната НЛО организация, а Пиноти е редактор на нейното официално месечно сиписание UFO NOTIZIARIO. С подкрепата на местното правителство от 1993 г. Пиноти организира Световен симпозиум по въпросите на НЛО в Сан Марино. Това е най-значимата в Западна Европа международна конференция по темата, на която присъстват множество учени, изследователи, експерти и автори от цял свят. 

Не е необходимо да вярвате, че съществуват извънземни, но е добре да чуете фактите.

Регистрацията за посетители на конференцията вече започна на сайта на събитието.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ня
    няма логика
    2 -1
    18:17, 18 окт 2018
    Да се абстрахираме от всичко останало, но Лъчезар Филипов НЕ Е професор, бе, хора! Това са титли, не е обръщение!

    Хасково.нет, за пореден път ви моля, покажете доказателство за професурата на човечеца, нали сте съорганизатори на конференция!
    • ?
      ?
      1 0
      16:41, 19 окт 2018

      Защо смятате че Лъчезар Филипов не е професор?Какво ви кара да мислите така?

  • 2
    Sp
    SpaceX
    0 0
    00:59, 19 окт 2018
    На чия издръжка е въпросният институт ?
    • За
      запознат
      1 0
      16:38, 19 окт 2018

      Този институт ще се спонсорира от Китай. В това събитие са участвали представители на 35 страни и са подписани документи, които ще бъдат внесени в ООН и Юнеско.

  • 3
    Go
    gost
    0 0
    02:18, 21 окт 2018
    Може самите извънземни да ги финансират и да им дават научни степени, знае ли човек? Или някои поставени лица- тяхни представители. Тя извънземната конспирация е много по-сложна от световната конспирация.
  • 4
    Go
    gost
    0 0
    02:23, 21 окт 2018
    С каква техника за търсене на извънземен разум точно ще работят? Или ще сърфират из интернет в търсене на "доказателства"?
    • Go
      gost 2
      0 0
      11:37, 9 ное 2018
      Вземи си намери някаква работа. Стига си ял от чужди чинии, за да мислиш за "летящи чинии". Kоментара на една личност, недвусмислено говори за умственият му багаж. Глупака винаги ще намери причина за да оправдае примитивното си мислене защото друго мислене не познава, защото никога не го е имал и няма начин да го използва !!!"...
Последни новини