„Върбица“ победи с 2:1 коравия тим на „Палас“

Отборът на „Върбица“ от кирковското село Бенковски победи състава на ФК „Палас“ от Рудозем с 2:1 в мач от „А“ Междуобластна футболна група при мъжете.Двубоят се игра през уикенда на стадион „Димитър Пенев“ в Бенковски пред около 300 зрители.  Головете за „Върбица“ реализираха Вальо Драганов и Емил Казиев.

Възпитаниците на треньора Любомир Йорданов, които се борят за влизане във Югоизточна Трета Лига постигнаха първата си победа срещу коравия тим на „Палас“. В началото на срещата домакините имаха превъзходство и създадоха не малко положения, но грешка в средата на терена позволи на гостите от Рудозем да поведат в резултата в средата на първото полувреме. Малко преди края на полувремето нападателят на домакините Вальо Драганов изравни резултата 1:1 с гол от границата на наказателното поле след хубав пробив.

Втората част започна отново с домакински натиск, като играчите на „Върбица“ създадоха множество положения, но вратаря на гостите се отличи с  добри спасявания, а също и гредите му помогнаха. Все пак 10 преди края на срещата Емил Казиевоформи крайният резултат 2:1, отбелязвайки красив гол с глава след центриране от ъглов удар.

След последния съдийски сигнал публиката изпрати своите любимци с аплодисменти.

Следващият мач на „Върбица“ е в сряда срещу тима на „Родопа“ (Смолян). Срещата ще се изиграе от 14 часа на стадион Хасан Семерджи в Момчилград.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини