Майката на Северин иска той да бъде съден и да лежи в Германия (Видео)

Майката на Северин Красимиров, обвинен за убийството на журналистката Виктория Маринова - Надежда Красимирова заяви, че той е признал вината си, съобщи Нова телевизия.

Тя работи в Германия и от там заяви, че синът й Северин е признал вината си. По-късно през деня ще бъде гледано делото му за връщане в България.Според информацията, Северин разказал пред майка си, че след рожден ден бил пиян и надрусан. Майката иска синът й да бъде съден в Германия и да излежи присъдата си в техен затвор. Надежда се опасява, че в България ще го убият.

"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек", разказа майката на обвинения за убийството на журналистката.

Надежда Красимирова твърди, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но тя спряла да му ги дава. Освен Северин, жената има още седем деца.

Припомняме, по досега известната информация Северин е роден през 1997 г. и е женен.

Все още не е ясно кога обвиняемият за убийството в Русе ще бъде екстрадиран в България. Очаква се Окръжен съд в Долна Саксония да реши това в рамките на днешния ден. Максималният срок, за екстрадиция е 40 дни, но се очаква да стане по-бързо.

Припомняме, по-рано таза сутрин председателят на окръжния съд в Щаде Вили Вирт заяви, че заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров е дал информация по случая пред германски съд.

Преди часове бе съобщено, че Красимиров се е съгласил обвиненията срещу него да се гледат по съкратена процедура, за да бъде върнат максимално бързо в България, но не бяха предоставени никакви подробности.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини