Премиерите по FOX Life и FOX Crime през октомври

FOX LIFE

Сериалът на продуцентската компания „Шондаленд“ проследява шест талантливи млади юристи, работещи на противоположните страни на закона по най-важните в страната федерални случаи в районния съд на Южен Ню Йорк. Тези млади юристи ще бъдат подложени на личностни и професионални изпитания, докато съдбите им се пресичат във и извън най-престижния съд на Америка.

С участието на:
Хоуп Дейвис като Джил Карлан
Бен Шенкман като Роджър Гън
Джасмин Савой Браун като Алисън Адамс
Сузана Флъд като Кейт Литълджон
Уисам Кийш като Джей Симънс
Реже-Жан Пейдж като Ленард Нокс

Хароу (Harrow) - Сезон 1
от 1 октомври, всеки понеделник @ 22:00
Премиера за България

Д-р Даниъл Хароу не е просто съдебен патолог – неговото тотално пренебрежение към властта и неизменното му съчувствие към мъртвите му помагат да разреши дори и най-странните случаи. Той е решен да даде глас на жертвите на престъпления и е готов да прескочи всяко правило, за да изкара наяве истината за това какво им се е случило. Но когато ужасна тайна от миналото му застрашава семейството му, кариерата му и него самия, Хароу ще трябва да използва цялото си остроумие, хитрост и професионални умения, не за да разкрива престъпления, а за да запази тайната си.

С участието на:
Йоан Грифит като д-р Даниъл Хароу
Мира
Фулкс като Сороя Дас
Реми
Хай като Саймън ван Рейк

Дръзки момичета (The Bold Type) – Сезон 2
от 16 октомври, вторник @ 22:00 часа
Премиера за България

Вдъхновен от живота на Джоана Колс , бивш главен редактор на “Cosmopolitan” и настоящ криейтив директор на “Hearst Magazines”, „Дръзки момичета” проследява живота на три духовити, модерни млади дами, които работят за “Scarlet”, нюйоркско женско списание, ръководено от успешната главна редакторка Джаклин.

 

Джейн наскоро е повишена до мечтаната си позиция на писател, Кат е отскоро е директор по дигитални медии, а Сътън е все още асистентка. Тези три млади приятелки си помагат една на друга в борбата с предизвикателствата на живота, докато се опитват да постигнат професионалните си цели, търсят любовта и откриват нови идентичности.

С уачстието на:
Кейти Стивънс като Джейн Слоун
Айша Дий като Кат Едисън
Меган Фейхи като Сътън Брейди
Мелора Хардин като Джаклин Карлайл

Мама (Mom) – Сезон 2
от 3 октомври, от понеделник до петък @ 22:55 часа
Премиера за България

Анна Фарис и носителката на „Еми“ Алисън Джейни участват в новата комедия на Чък Лори („Теория за големия взрив“, „Двама мъже и половина“, „Майк и Моли“). Кристи е самотна майка, която след години на безразсъдни решения вече е трезва и се опитва да вземе живота си в ръце. Тя е изправена пред ежедневни предизвикателства благодарение на майка си Бони, която, въпреки че вече също е трезва, Кристи продължава да смята за виновна за всичките и проблеми. Сега майка и дъщеря се стараят да преодолеят грешките си от миналото и да създадат по-добро бъдеще за семейството си. Кристи е отново в училище, преследвайки мечтата си да стане адвокат, а Бони се опитва да има здрава романтична връзка и да разбере каква иска да стане, когато порасне. Кристи и Бони разчитат на подкрепата на групата на анонимните алкохолици, част от която са и мъдрата Марджъри, заможният и понякога заблуден Джил и прекалено емоционалната Уенди. Заедно те си помагат да останат трезви и да се справят с предизвикателствата, преди които ги изправя животът.

С участиети на:
Ана Фарис като Кристи
Алисън Джени като Бони

FOX CRIME

Нюанси синьо (Shades of Blue) - Сезон 3
от 2 октомври, всеки вторник @ 22:00
Премиера за България

В криминалната драма „Нюанси синьо“ световната икона Дженифър Лопес влиза в ролята на Харли Сантос – нюйоркски следовател и самотна майка, която попада в сплотен екип от корумпирани полицаи, ръководен от енигматичния лейтенант Мат Возняк (ролята изпълнява носителят на награда „Еми“ Рей Лиота). Поради затрудненото си финансово положение, Харли приема подкупи и пари от рекет, за да осигури възможно най-добрия живот на талантливата си дъщеря тийнейджърка Кристина. Когато Харли е заловена от антикорупционното звено на ФБР и е принудена да докладва за нейния екип, тя трябва да вземе трудното решение дали да се застъпи за своите колеги полицаи и да бъде вкарана зад решетките или да избави себе си и да подсигури бъдещето на дъщеря си.

С участието на:
Дженифър Лопес в ролята на следовател Харли Сантос
Рей Лиота в ролята на лейтенант Мат Возняк

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини