Министър Красен Кралев отличи сайта Кърджали бг вести за партньорство

      Министърът на млдежта и спорта Красен Кралев отличи сайта Кърджали бг вести за партньорство.По време на церемония по награждаването на млади спортисти в рамките на конкурса”Спортувай с послание”, той отличи сайта като медиен партньор. В грамотата се  подчертава,че отличието е за  „искрена съпричастност и безвъзмездна подкрепа при отразяването а конкурса „Спортувай с послание”към проекта”Младите хора-бъдещето на България-Това сме ние”.Наградата бе връчена на главния редактор на сайта Георги Кулов в актовата зала на Министерството на младежта и спорта.

      Ще припомним,че трима младежи от Кърджали бяха наградени от министър Камен Кралев и зам.-министър Ваня Колева.Това са  Фатме Ахмед, Димо Димитров и европейският шампион за младежи по бокс Ергюнал Сабри. Посланието на Сабри е „Моят живот е спорт!Когато спортувам,усещам,че живея!”

      Освен млади хора от Кърджали сред наградените са  младежи от Плевен,Варна,Разград,Габрово,Бургас,Смолян и Пловдив.

    Наред с  Кърджали бг вести бяха отличени още „Дарик радио”,сайта „Spfrtal.bg” и други.От Кърджали приз получи и в.”Нов живот”

       Министър Кралев сподели за Кърджали бг вести,че им голямото желание да гледа мача на „Арда” срещу „Черно море”.Нагласям графика си за да дойда в Кърджали, подчерта министърът.

      Ръководителят на проекта д-р Денислава Ангелова,председател на асоцияция „Докосни дъгата” се обърна към кърджалийци чрез Кърджали бг вести: Засвидетелствайки дисциплина, спортсменско съревнование и упоритост, вие, младите кърджалийци показвате какви върхове могат да се покорят чрез умората на тренировките и това се превръща в урок по живот, особено за вашите връстници! Пожелавам нова републиканска титла за Ергюнал! “Младите хора- бъдещето на България - това сме ние!” Ще продължи!

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Хр
      храбрият войник ШВЕЙК
      0 0
      14:49, 22 сеп 2018
      Абе този Кр Кралев що не се вземи в ръце бе ами той е като коледен шопар Как в тази форма да бъде символ на СПОРТИСТ УЖАС отвсякъде Говори си че с Бойко тренирали таекуондо Вероянно на ШВЕДСКА МАСА онинклузив
      • Ka
        Karabakal
        1 0
        18:26, 22 сеп 2018
        Този Георги Кулов е не по малък домуз. Я го виж как му висят бузите и не може да си прибере усмивката от щастие, че са го нагласили. Сигурно е гушнал поне хилядарка за медийно партьорство
    Последни новини