Заболяване отлага с близо месец гостуването на Христо Шопов с „Всичко или нищо“

Пиесата "Всичко или нищо" е с променена дата на гостуване в Асеновград. Поради здравословен проблем звездата Христо Шопов, премиерата в града ни се отлага за следващия месец. Тя ще се състои на 18 октомври от 19:00 ч., а не на 26 септември, както бе планирано. Билетите, закупени за обявената дата, ще важат за представлението през октомври, без да има нужда от презаверяването им. За това ни информира Лилия Грънчарова, мениджъра на Христо Шопов и продуцент на постановката.

Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път. След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Всичко или нищо“ се радва на голям успех, такъв със сигурност я очаква и в Асеновград. Билети се продават на касата на читалище „Родолюбие“, както и в мрежата на eventim.bg.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини