Съветник на президента: БНТ е Борисова национална телевизия

Медийният съветник на президента Румен Радев Иво Христов публикува три статуса във фейсбук профила си, с които обвини БНТ в тенденциозно отразяване или по-скоро неотразяване на държавния глава.

"БНТ (Борисовата национална телевизия) прави необходимото зрителите да не разберат, че държавният глава е дошъл да подкрепи България на световното първенство по волейбол във Варна", написа Христов.

След това цитира и думи на коментатора на волейболния мач:

Бойко Борисов даде 10 млн., за да го има това първенство в България.

А накрая сподели видео, в което президентът Радев отива в съблекалнята да поздрави волейболните ни национали за победата над Финландия. То е придружено със следния коментар:

Забавен момент: на влизане в съблекалнята президентът и Пламен Константинов разговаряха на един (цифром 1) метър от камерата на БНТ (Борисовата национална телевизия), но операторът, верен на инструкциите, предпочете да снима празния сет.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ми
    Мина
    0 -2
    20:15, 10 сеп 2018
    Според съветника кое е по-важно - това че правителството е осигурило 10 милиона , за да го има това първенство , или това, че президента е решил да се възползва от случая да си направи реклама в компанията на нашите лъвове.Той напоследък не пропуска повод да си вдига рейтинга - или по никое време ще цъфне в болница да се снима с пострадали , или ще говори за спорт с волейболистите.В краен случай и коремното влиза в действие. Ама с такъв съветник какво да очакваш.
Последни новини