Добре дошли в ада: Хамелеонът тръгва по VIASAT EXPLORE

Как стават номерата?
Започва в понеделник, 3 септември, в 20:30
Първа оригинална копродукция на Viasat Explore
Брой епизоди: 10 x 30 мин.

От подпалки за барбекю от "Доритос“ до бормашина за острене на моливи и разхождане на домашния любимец от робот, "Как стават номерата?" показва най-добрите, най-лошите и най-шантавите начини да решите ежедневните си проблеми с хитър трик!
С кадри предоставени от зрители и взети от интернет, шоуто показва най-обсъжданите и забавни видеоклипове от цял свят, които демонстрират как да решите проблем, и ви среща с хора от най-далечните части от Русия през океана в Америка до задните дворове на Великобритания. Всеки епизод показва клипове, които се обединяват около една тема и кулминират в "епичен номер".
Вдъхновена от епичния трик, следва епична каскада, осъществена от пиротехника, химик и инженер Майк Сансъм и човешките опитни зайчета Маркъс Бронзи и Стивън Грант.

Мега превозвачи - Сезон: 2
Започва в събота, 8 септември, в 22:00
Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Скрита армия от работници осигурява движението на товарите по света 365 дни в годината. Те правят каквото е необходимо, за да гарантират, че товарът ще бъде доставен навреме и в отлично състояние,независимо от стойността и обема, при всякакви атмосферни условия, денонощно. Във всеки един момент поне 20 милиона корабни контейнера прекосяват световния океан и пренасят всичко - от омари до луксозни спортни автомобили.

"Мега превозвачи" получава ексклузивен достъп зад кулисите на пристанищата от двете страни на Атлантическия океан и разкрива какво правят най-големите оператори и превозвачески агенции, за да доставят стоки 24 часа в денонощието.
От доставката на яхта на стойност 18 милиона долара до 20 тона сладки картофи, вижте как наземните екипажи товарят и разтоварват скъпоценните, но много различни товари и се борят с грандиозни предизвикателства - от погрешни изчисления до неизправности. Това са "Мега превозвачи"!

Добре дошли в ада: Хамелеонът
Започва в неделя, 2 септември, в 22:50
Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Себастиян Перез Пезани е хамелеон - той се чувства у дома си навсякъде, особено на местата, които хората биха предпочели да не посещават. Стремейки се да се изложи на враждебни условия, Себастиян пътува по света, за да се запознае с различни хора и да се присъедини към тях в ежедневието им.

От мексиканските "влакове на смъртта", през затвора "Палмасола" в Боливия, до филипинските златнодобивни селища и най-опасните бедни квартали в Аржентина, нашият хамелеон се слива с екстремната околна среда и представя впечатляващи портрети на обитателите ѝ. "Хамелеонът" ви отвежда дълбоко в най-опасните места в света.

Последвайте Себастиян Перез Пезани и опознайте живота на хората, които живеят там.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини