Има видео как 8-те българи изнасилили 13-годишно момиче в Германия

В германски съд днес започва дело за групово изнасилване на 13-годишно момиче от осем тийнейджъри в гориста местност на югозападния град Фелберт, предаде ДПА.

Осемте момчета на възраст от 14 до 17 години са обвинени, че са пресрещнали момичето, когато то се прибирало от плувен басейн, завлекли го в гората и го насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. Гова е станало около 18:00 часа на 21 април. 

И осемте момчета са от български произход, но само шест от тях ще се явят днес в регионалния съд в град Вупертал. След престъплението другите две избягаха в България със семействата си, но бяха арестувани там и ще бъдат съдени отделно, отбелязва ДПА.

Според прокурорите срещу момчетата има убедителни доказателства, включително видеозапис на деянието, заснет с мобилния телефон на едно от тях, ДНК-проби, взети от жертвата, и показния на жената, прекъснала престъплението.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Чо
    Човек
    9 0
    13:28, 31 авг 2018
    За съжаление, в Германия - "полека изплува" сянката на фюрера...! Пак за съжаление, заедно с бежанците и нашите т.н. роми.

Случаен виц

Последни новини