Световна медия при Босия, той пита властта: Ами сега? Ко шъ прайм?

Една от най-големите информационни агенции в света ще дойде у нас да снима днес.

Това е написал тази нощ в блога си Николай Колев-Босия, който на 13 юни обяви гладна стачка срещу корупцията в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ и продажбата на шофьорски книжки, както и с искане за оставка на министъра на транспорта Ивайло Московски. 

Вчера вечерта научих, че към мен е проявила интерес една от най-големите информационни агенции в света. Днес ще дойдат у нас да снимат. Това обяснява всичко, включително нелепите искания на разни партийки и самодейни театрални съставчета за селски вечеринки. Ами сега? Ко шъ прайм? Що ли престъпниците не се сетиха, че ще се стигне дотук? А техните ментори и кукловоди? Каквито ни престъпниците-такива са ни и менторите, пише Босия. 

Вече категорично искат оставката на Московски. Но! Забележете каква е причината! Причината била в липсата на коланите в автобусите. А защо не в цвета на седалките? Това е перфектен начин за повод за оставка, който обслужва едного. Бихте ли се сетили кого?, пише Босия по повод позицията на Демократична България от вчера. 

В негова подкрепа вече започнаха гладна стачка Айдън Бейзет Даил, полк. Радион Попов и подполковниците Кунчо Кунев и Неделчо Неделчев. Гладна стачка ще обявят и мюсюлмани-членове на Комитет "Босия", които излязоха с апел в негова защита преди десет дни. Той бе изпратен до всички посланици на страните-членки на ЕС у нас. 

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Д-
    д-р
    2 0
    00:30, 30 авг 2018
    Жален лъжец и манипулатор е босия, 40 дни глад = погребение. Ако беше гладувал наистина, отдавна щеше да е умрял. и жената гладува - сам на пилешко, зеленчуци и еко хляб, но от мед.гледна точка това си е диета
Последни новини