Фритюрник опожари кухня в снек-бар в Девин

На 22.07.2018г. в 10:41ч. на тел.112 е получен сигнал за пожар в съоръжение на открито - електрическо табло, намиращо се на ул.“Кап.Петко Войвода“ в Рудозем, собственост на ЕВН-България. Причината е техническа неизправност, като пламъците са унищожили електрическото табло. Спасени са намиращи се в непосредствена близост две сгради. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Рудозем.

В късния следобед в неделя е станал пожар и в снек-бар, собственост на 30 годишна жена в Девин. Сигналът на 112 бил за горящ фритюрник, а причина за инцидента е неправилно ползване на нагревателни уреди. Унищожена е бяла и черна техника: скара, два котлона, две микровълнови печки, кантар, бойлер, осветително тяло, шест пити за аспирация, три броя контакти, опушени са около 50 кв.м. стени. Сградата е спасена, а произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Девин.

Огнеборците в Девин са реагирали  ина сигнал за запален метален контейнер за смет, намиращ се на ул. "Родопи" в родопския град. Причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън, а произшествието е ликвидирано от 1 екип на РСПБЗН Девин с 1 противопожарен автомобил и трима служители.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини