БДЖ пита гражданите за разписанието през 2019 година

Изображение 1 от 3

    БДЖ търси мнението на гражданите как да състави максимално удобно за тях, графика на пътническите превози през идващата 2019 година. На сайта си националния железопътен превозвач публикува уведомление, с което приканва гражданите да изпратят своите препоръки на имейл: signal@bdz.bg или на адрес гр. София ул. „Иван Вазов“ № 3 до Директор „Маркетинг и продажби“ на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД. Срокът, до които можете да изпратите вашите препоръки е 20 юли 2018 година.

    Съобщението на БДЖ:

    Тази година мениджърският екип на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД изработи проект на График за движението на влаковете (разписание), максимално съобразен с мнението на клиентите, използващи железопътната услуга.

    Националният железопътен превозвач има за цел да постигне конструктивен диалог и оптимални резултати за всички заинтересовани страни по отношение разработването на адекватни и ориентирани към потребностите на гражданите национални и регионални транспортни схеми.

    Освен традиционните срещи, които се провеждат между железопътния превозвач, общинските и областни управи, ръководството на дружеството цели да постигне максимална информираност на обществеността относно бъдещото разписание на влаковете. Именно затова, е предоставена възможност на всеки гражданин своевременно да се запознае с проекта и да изкаже своето мнение за него.

    Ръководството на компанията счита, че представянето на максимално качествена услуга чрез оптимален График за движение на влаковете е възможно само при изграждането на тесни партньорски отношения, отворен диалог, интензивна комуникация, добро взаимно разбиране и доверие, както и конкретни ангажименти от страна на дружеството.

    Проектът на разписанието на влаковете може да намерите на интернет страницата на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД – www.bdz.bg, както и в по-големите гари в страната.

    Очакваме всички мнения и предложения в срок до 20 юли 2018 г. на следния адрес:

    гр. София, 1080

    ул. „Иван Вазов“ № 3

    Директор „Маркетинг и продажби“

    „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД

    електронна поща – signal@bdz.bg

    Може да изтеглите файловете с разписанията от тук:

    Проектно разписание на влаковете за 2019 г  (XLS, 1. 02 MB)

    Бързи влакове по основните направления  (DOC, 28. 00 KB)

    Периоди за движение на влаковете за 2019 г.  (XLSX, 35. 03 KB)

     

     

    ...

     

    ...

     

    ...

     

    ...

     

    ...

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини