Читатели: “Екопрогрес” кърпят асфалта със скоростта на охлюви

Изображение 1 от 4

    Цял ден изрязаните в асфалта дупки, подготвени за асфалтиране по бул. “България”, останаха незапълнени, сигнализира читател на Haskovo.net. По думите му ямите зейнали още преди обяд от кръстовището край зеленчуковия пазар по булеварда към Пощата. Според него по тази натоварена пътна артерия закърпването трябва да става незабавно.

    “Ограбват ни пред очите на целия град”, пише друг наш читател, който редовно ни подава сигнали – Хубен Стефанов. Той също изпраща снимки.

    “Фирмата за кръпки е черна дупка в бюджета на общината. Не съм виждал по-камуфлажна дейност. Прави се квадратче с поглед към небето и се отчита. Кърпи се новоположен асфалт. Пример – по ул. “Христо Ботев”.

    Вместо да асфалтират 10 м. дефектно некачествено покритие, ще го закърпят тук-там и да ни го калкулират няколко пъти. Така е и пред зъболечението. Вместо да си поправят дупките около шахтите, преструват се, че правят нещо и ни карат да им плащаме. Много добре осъзнават, че имитират. До Автогарата ме видяха, че ги снимам и веднага свиха байраците и изчезнаха. Там също правеха квадрати върху нов асфалт. “Екопрогрес” организират кръпките и ремонтите в града. Не знам колко им плащат, но темпото им е меланхолично”, стига до почти същия извод Хубен Стефанов.

    Шефът на “Екопрогрес” Райко Лозев коментира за Haskovo.net, че такава е технологията. Ако поръчаната гореща асфалтова смес не бъде използвана в срок от няколко часа, ставала неизползваема. “Затова сутрин режем, от обяд започваме да запълваме. Дупките не са оставали незапълнени повече от 3-4 часа. Към този момент (16 часа) по бул. “България” е закърпено, преди малко видях, че работят по “Цар Освободител”. Лозев призна, че около Великден ямите по улиците са останали незапълнени два дни, при това почивните, и обясни, че това станало поради повреда в машината на фирмата, която доставя асфалтовата смес.

    “Съжалявам за неудобството на шофьорите, но технологията ни е такава, такива са ни и възможностите”, каза още Райко Лозев.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Чи
      Читател
      37 -4
      16:21, 13 юни 2018
      По принцип в нормалните държави това нещо се прави вечер в малките часове когато няма движение. Само ние сме на обратно.
      • 00
        001
        35 -11
        16:32, 13 юни 2018
        Ако дойдат в два през нощта да режат и асфалтират под прозореца ти друго ще запееш Европеецо !!!
      • S7
        S74LK3R
        7 -1
        09:32, 14 юни 2018
        001 като не си ходил по далече от външната си тоалетна недей говори. Хората режат през деня, а вечер асвалтират. Това се прави в големите градове за да не се получават тапи и задръствания. Боклука се събира около 12-1 вечерта поради същите причини.
    • 2
      ..
      .....
      32 -1
      16:44, 13 юни 2018
      вярно е това в петък изкъртиха в вторник асфалтираха двама асфалтират 4 се подпират отбиват номера важно е надника да върви
    • 3
      Да ви го кажа по хасковски:
      Е КО, ПРОГРЕС има нали?
    • 4
      Оо
      ОО
      5 -1
      22:11, 13 юни 2018
      Половината работници от Еко Прогрес само се водят на работа.И това се знае пък и директора незнае къде са през деня
    • 5
      Ко
      Колева
      1 -1
      09:41, 14 юни 2018
      А,само как е закърпенооооооо-пред ОББ например.....Все едно,че нищо не е направено.....
    • 6
      Ра
      Райко Битълса
      1 -2
      11:14, 14 юни 2018
      Е що така бе Хора, аз дойдох по покана на стария вожд, бях 22 години в енергото, квото можах осрах, сега ще мотам тука докато падне Бентлито. Екопрогрес работи с пълна пара...
    Последни новини