Премиерите през юни по FOX

Паранормално (Ghosted) – Сезон 1
всеки четвъртък @ 22:00 (по два епизода един след друг)
Премиера за България

С участието на Крейг Робинс (The Office”, “This Is the End”) и Адам Скот (“Parks and Recreation”, “Big Little Lies”), „Паранормално“ е екшън комедия за партньорството между две абсолютни противоположности - циничен скептик и гений, „истински вярващ“ в паранормалното, които са наети от тайна правителствена агенция, за да спасят човешката раса от извънземни. С участието на Али Уокър (“Colony”, “Sons of Anarchy”), Адийл Актар (‘Unforgotten”, “The Night Manager”) and Амбър Стивънс Уест (“The Carmichael Show”, “22 Jump Street”), тази група герои ще разследва необяснима дейност в Лос Анджелис, за да разкрие истината и да запази Земята, такава каквато я познаваме, поне още един ден.

Участват:
Крейг Робинс като Лирой Райт
Адам Скот като Макс Дженифър
Али Уокър като капитан Ейва Лафри
Адийл Актар като Бари Шоу
Амбър Стивънс Уест като
 Ани

Лий Даниелс: Стар (Lee Daniels' Star ) – Сезон 2
всеки петък @ 22:00 часа
Премиера за България

Това е историята на три момичета за пътя им към славата. Краят на миналия сезон бе белязан от първия голям пробив на триото. Впускайки се във втория, едно е сигурно: животът на трите момичета никога няма да бъдат същите. Това е един чисто нов свят за момичетата, в който Стар (Джуд Деморест), Александра (Раян Дестини) и Симон (Британи О'Грейди) се готвят за следващата си стъпка в кариерата, а Карлота (Куин Латифа), техния нов мениджър, ги напътства. След като сключиха сделка с Midtown Sound, момичетата и Карлота трябва да се преборят със спънките на новия си лейбъл. Междувременно, след ужасяващ престой в затвора, Котън (Амиа Скот) трябва да намери начин да се върне отново в обществото, като вече осъден престъпник. Дерек (Куинси Браун) може и да не проходи отново и Александра трябва да се постарае, за да запази романтиката помежду им жива, докато се стреми и да изпълни професионалните си цели. И накрая, съдбата на Джахил (Бенджамин Брат) остава неясна, след шокиращия и експлозивен финал на миналия сезон.

В ролите са световноизвестни гост-звезди като носителят на „Грами“ Лени Кравиц, супермоделът и актриса Наоми Кембъл, носителката на „Грами“ Миси Елиът и други.

Участват:
Куин Латифа в ролята на Карлота Браун
Бенджамин Брат в ролята на Хаил Ривера
Джуд Деморест в ролята на Стар Дейвис
Раян Дестини в ролята на Александра
Британи О'Грейди в ролята на Симон Дейвис
Амия Скот в ролята на Котън
Куинси Браун в ролята на Дерек
Мис Лорънс в ролята на мис Брус

Не си мой тип (You're the Worst) – Сезон 4
От 20 юни, всяка сряда от 22:00
Премиера за България

„Не си мой тип“ е модерен поглед върху любовта и щастието, показан през очите на двама души, които не се справят добре с нито едно от тях. Това е историята на Гретхен и Джими за страх, разбити сърца, романтика, секс, храна, Лос Анджелис, неделни купони, приятелство и факта, че понякога от най-лошите хора излизат най-добрите партньори. Оригинална комедия, създадена от писателя и продуцент Стивън Фалк, „Не си мой тип“ добавя щипка черен хумор в жанра на романтичните комедии.

Нарцистичният, нетактичен и упорит Джими Шайв-Овърли (Крис Гийри) без да иска се оказва обвързан с циничната, вечно угаждаща на всички и склонна към самоунищожение Гретхен Кътлър (Ая Кеш). След вихрено ухажване и тежък период на съжителство с Гретхен и клиничната ѝ депресия, двамата са принудени да се научат как да се справят с връзката си по време на трагедии, когато бащата на Джими умира неочаквано. Размекнат, Джими предлага брак и внезапно изчезва, когато осъзнава, че Гретхен ще бъде негово семейство. Сега двамата са разделени и обвързани с други хора и се борят да продължат напред, но животът непрекъснато ги тласка един към друг.

Към актьорския състав се присъединяват Десмин Боргес, който играе Едгар Кинтеро, бивш съквартирант на Джими и ветеран от войната. Той наскоро се е научил да се справя с ПТС и има нова работа като сценарист на телевизионни комедии. И Кетър Донахю като Линдзи Джилиън, най-добрата приятелка на Гретхен, бивша нейна „съучастничка“ и наскоро разведена, тя прави първите си стъпки като необвързана работеща жена.

Участват:
Крис Гийри (Джими Шайв-Овърли)
Ая Кеш (Гретхен Кътлър)
Десмин Боргес (Едгар Кинтеро)
Кетър Донахю (Линдзи Джилиън)

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини