Най-добрата храна в света по 24К

Най-добрата храна в света (World’s Best Diet)

Всеки понеделник @13:00 часа

От 18 юни 2018

„Най-добрата храна в света изследва някои от най-разнообразните хранителни режими в света. Джими Дохърти („Бойният клуб на Джими и Джейми“, „Фермата на Джими“) и Кейт Куилтън (Food Unwrapped”) пътуват по света, изучавайки хранителните навици на страни, племена и общности, за да проследят как всички те са се променили радикално през последните 50 години и как това се е отразило на здравето на хората.

От това епично пътуване на Джими и Кейт са подбрани 50 от всички световни диети, подредени от най-лошата към най-добрата, с помощта на водещи експерти в областта на храненето.

Джими и Кейт ще потеглят на пътешествието си около света, за да открият разликите в хранителните навици на хората, както и изненадващите прилики между държави, разположени на хиляди километри една от друга.

Това е пътешествие, което ще доведе до шокиращи открития за най-лошите крайности, до които модерното хранене може да доведе, но ще разкрие и някои удивителни нови факти за диети, които могат да удължат живота. Кейт и Джими ще посетят общо девет държави, за да отговорят на някои уместни въпроси, влизайки в домовете и кухните на семейства по целия свят и за да разберат как и с какво в действителност се хранят глобалните общности.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини