Родители осъдиха 30-годишния си син, отказвал да напусне дома им

30-годишен американец беше осъден от родителите си за това, че не иска да се изнесе от дома им. По информация на "Ню Йорк поуст" Майкъл Ротондо бил призован в съда от родителите си - Марк и Кристина, след многобройните им опити да го накарат да започне работа и да си наеме собствено жилище.
 
Майкъл от своя страна също е родител, но от септември м.г. е с отнети родителски права. „Със сигурност ще с изнеса от къщи, но не си представям това да се случи днес или в следващите три месеца“, заявил в съда изгоненият син.
 
„Майкъл, след като поговорихме с майка ти, решихме, че ти трябва да напуснеш този дом веднага“ - такава бележка получил 30-годишният безработен нюйоркчанин Майкъл Ротондо на 2 февруари т.г. Това било първото от поредицата съобщения, с които родителите му се опитали да го накарат да вземе живота си в ръце. А причината - освен отдавна преминалата пълнолетие възраст, младият мъж не поемал никакви ангажименти към сметките и поддържането на домакинството.
 

„Те спряха да ме хранят, дори ме изключиха от семейния план за мобилни телефони“, жалва се от своя страна пред съда младият мъж.
 
Родителите му обаче не отстъпили, като продължили да му дават бележки с послания като „Ще предприемем всички необходими мерки, за да напуснеш къщата“ или „Има работни места дори за хора с бедна професионална история като теб“. 


Отчаяните родители стигнали до там да му предложат 1100 долара, за да си наеме собствено жилище. Майкъл Ротондо обаче категорично отказвал да напусне дома им, като пред съда се представил дори като бизнесмен, на който му трябва малко време, за да заживее самостоятелно. 


В крайна сметка съдът в щата Ню Йорк постановил, че порасналият син трябва да напусне семейното огнище, без да уважи желанието му за 6-месечна отсрочка.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини