В България има евроскептицизъм и симпатии към Русия, призна Дончев

Няма предпоставка за предсрочни избори. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на bTV. 

Дончев обаче вижда остра реторика. Той е категоричен, че не трябва да има война между институциите. Противоречията се решавали прозрачно, обясни вицепремиерът.

В България има симпатии към Русия и евроскептицизъм, призна Дончев. Това не е чуждо и на други страни от ЕС, обясни обаче той.

България е длъжник на хората с увреждания. Така вицепремиерът коментира многобройните протести пред Министерски съвет.

Относно ареста на кмета на кв. "Младост" Десислава Иванчева, Томислав Дончев изтъкна, че е против телевизионното и фейсбук правосъдие. Съдът да реши кой крив, кой прав, иска вицепремиерът. Все пак случаят с кметицата е безпрецедентен според Дончев.

За намерените археологически находки по време на стоежа на АМ "Струма", Дончев обясни, че възможно решение е изграждането на естакада. По думите му изменение на трасето би било много трудно, бавно и скъпо.

Източник: bTV

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ев
    евроскептик
    0 -2
    11:17, 30 апр 2018
    Прав е Дончев наистина ако не беше Русия още щяхме да ходим с ФЕСОВЕ и ШАЛВАРИ то не че е минало времето за това с тая 15 000 армия със 100 танка и 3 или 4 самолета при противостояща 700 000 турска армия въоръжена до ЗЪБИ Въпреки доброте взаимоотношения за сега нищо чудно както пише К КЕВОРКЯН Ердоган да ни е приготвил вече ФЕСОВЕТЕ и както се казва --да ги държи в някой склад на - ОТГОВОРНО ПАЗЕНЕ
  • 2
    Ев
    Евроскептика
    1 0
    13:05, 30 апр 2018
    Ако беше комунизма на вашата тъпа и гладна Русия още шяхме да сме в първовитние комунистически строй. Много симпатизирате на Русия,ама един не съм видял да емигрира натам. Всички бягате към Европа и Америка. Ама иначе сте големи евроскептици.
Последни новини