Позитивна изложба в галерия “Форум“ усмихва Хасково

    Позитивно е другото аз на артистите в проекта “Алтер его“/пр: другото аз/. Част от платната в проекта усмихват Хасково от седмица, а заради големия инетрес, коrто предизвиха, ще останат в галерия „Форум“ по-дълго от планираното, до 15-ти април.

    Тази вечер  в галерията гостуваха две от участничките в проекта -Точка Илиева и Аделина Бонева, заедно с мениджърите на изложението от Сдружение "Advertising Artists" -Стефан Чурчулиев и Светлин Стоев.

    “Алтер его“ е от редките експозиции, изградени само от жени. В нея 14 авторки, разкриват своя свят-чувствен и предизвикателен, така, както само жените го умеят, разказва Стефан Чурчулиев.

    Повече за изложбата и по темата за приемственността в изкуството и влиянието на младите творци върху мирогледа на утвърдените автори, очаквайте в интервюто с родения в Димитровград Стефан Чурчулиев, който е син на известния български художник Петко Чурчулиев.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ян
      янко митев
      6 0
      21:20, 25 апр 2018
      Изложба която ми напълни душата.Браво момичета!
    • 2
      Mo
      monarh
      0 -3
      22:15, 25 апр 2018
      По-добре е Татяна Форева да спретне една изложба на Бояна Петкова.Поне е изкуство, не шарении с неясен замъсъл, какво иска да покаже автора.Пък Чурчулиев да си гледа бизнеса със скъпите консумативи в София или да си направи изложбата в галерията , носеща името на баща му -Димитровград. Там миньорската закалка може да прояви повече интерес!
    Последни новини