11 вакантни места за бодигардове в Европейския парламент

Европейският парламент търси да назначи 11 лични охранители. Вакантните места са обявени в официалния вестник на ЕС от 25 април.

Длъжностите са отворени в Генерална дирекция за сигурността и безопасността, Дирекция за дейност на място и подпомагане, сигурност и безопасност.

Договорите ще бъдат сключени за неопределено време. Назначението е на степен AST 3, първа стъпка, е с основна месечна заплата от 3 677,17 EUR.

Бодигардовете, които бъдат назначени, ще са лична охрана на председателя на Европейския парламент в трите места на работа му-в Брюксел, Люксембург и Страсбург. Те ще го съпровождат и по време на пътуванията му в чужбина. Успешно преминалите процедурата за подбор кандидати може да бъдат натоварени също така с лична охрана на определени личности в трите места на работа.

Кандидатите трябва да са гражданин на държава членка на ЕС, да се ползва с пълни граждански права, да е изпълнил задълженията си, наложени му от законите по отношение на военната служба.

Процедурата е организирана по документи и с изпити.

Формулярът за кандидатстване и фотокопията на документите трябва да бъдат изпратени само с препоръчана поща най-късно до 25 май тази година.

 Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини