ГЕРБ в Смолян с номинации за ново общинско ръководство

Изображение 1 от 2

    Общинската структура на ГЕРБ в Смолян проведе отчетно -изборно събрание. На партийното заседание присъстваха общинският ръководител и народен представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов. Гост на форума бе депутатът д-р Красимир Събев.

    Д-р Дариткова направи тригодишен отчет на дейността на общинската структура в Смолян. Тя изрази благодарност на всички членове от добре свършената работа на изборите за местна власт и на парламентарните избори. „През 2015 г. с категорична победа на първи тур за втори мандат Николай Мелемов стана кмет на Смолян, а две години по-късно отново убедително спечелихме два депутатски мандата за ГЕРБ от нашата област в Народното събрание.“, заяви д-р Дариткова.

    По думите й важно е с натрупания опит да бъде разширявана съответно и членската маса, но трябва да се разчита на хора, които приемат идеите и остават верни на политическата сила, в която членуват, допълни тя.

    По време на отчетно-изборното събрание бяха направени номинации за ново общинско ръководство – председател, организационен секретар и петима членове. То ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ге
      Гербаджия до гроб
      2 0
      20:37, 25 апр 2018
      На общата снимка виждам човека, които може да изкара партията от калта, където я навря Мелемов. Човека които създаде ГЕРБ в Смолян- г-н Филип Топов.

    Още новини

    Последни новини