Благодарност за „Болница на края на града”!

Така може да се каже и така е известна Специализираната Болница за Активно Лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания – „Хасково” ЕООД – град Хасково. Намира се в края на града – в квартал „Болярово”.

Моето определение и наименовение би било:

МЕДИЦИ, БОЛНИЦА И ПЕРСОНАЛ,

С КОИТО И ХИПОКРАТ БИ СЕ ГОРДЯЛ!!!

Постъпих в болницата през месец април 2018 година с изострен хроничен бронхит, бактериална двустранна пневмония и новооткрита ХОББ. Бях в тежко състояние, предвид обострянето и на другите ми придружаващи заболявания.

С постъпването ми в болницата, веднага бях приет от лекуващите ме лекари – д-р Славейкова, завеждащ отделението и  д-р Шумаков – известен специалист в областта на белодробните заболявания. Те непрекъснато полагаха грижи и контролираха моето лечение до вдигането ми на крака. Не само за мен. Свидетел съм на това тяхно медицинско и човешко отношение към всички лекуващи се.

Изказвам дълбоката си благодарност, както на тях, така и на обслужващия персонал в отделението.

Благодаря от сърце за професионализма, топлото отношение, постоянните грижи, които полагат по време на престоя в отделението!

В тази болница с Управител д-р Калфов, цари топлота и човечност от лекари, сестри и санитари.

В тази болница ПРИЛАГАТ ЛЕЧЕНИЕ, УКРЕПВАТ ЗДРАВЕТО И НАДЕЖДАТА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ!

БОГ ДА ГИ БЛАГОСЛОВИ!!!

С почит и преклонно уважение – Златко Милков Колачев от град Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Di
    Dimo
    42 0
    13:53, 21 апр 2018
    Хубаво е да има и такива статии, а не само черна хроника. Поздравления за лекарите.
  • 2
    Ха
    хасковлия
    31 -1
    15:10, 21 апр 2018
    Поздравления , за целия персонал на болницата! Нека са живи и здрави! Лекували са ме, преди много години, бях доста по-млад. Професионалисти и човечни! Д-р Караманова, Д-р Калфов, д-р Павлов, д-р Славейкова - моя съученичка, д-р Атанасов - светла му памет... Не мога да изброя имената на всички, позабравил съм ги. Да са живи и здрави!
  • 3
    Ка
    Каун
    24 -1
    17:53, 21 апр 2018
    През 2011г. пролежах за лечение в тази болница ! Медицинския персонал се държа изключително приветливо, възпитано и уважително ! Излекуваха ме за 4-5 дни ! Целия медицински екип начело с д-р. Калфов са на изключително високо ниво !
  • 4
    Въ
    Върбинка
    3 0
    20:31, 30 авг 2019
    Браво един човек да каже нещо хубаво и опстимистично.
  • 5
    Ив
    Иван
    3 0
    20:35, 30 авг 2019
    Познавам човека да е жив и здрав браво на него.
  • 6
    Ил
    Илиана
    4 -1
    20:40, 30 авг 2019
    Защо не е така във всички болници.Здравеопазването у нас стана търговия.
  • 7
    Не
    Недялко Недялков
    0 0
    10:42, 24 апр 2023
    8 години ме лекуваше д-р Славейкова.За тези 8 години нито веднъж тя не ми предложи да изкарам един или няколко курса за кислородолечение или помощни средства за лечение на ХОББ,който имам.Вярно е ,че аз самият си имам вината като съм водил нездравословен начин на живот,но нали затова се казва лекар, защото би трябвало да лекува!Така се стигна до там,че с всеки контролен преглед и от година на година положението ми се влошаваше и в момента съм на кислородно дишане по 19 часа минимум на денонощие,за да живея в къщи с концентратор!От пребиваването ми в клиниката при Славейкова/не тя ме привика там,а д-рКалфов/ разбрах,че там има хора,които по два пъти годишно са пребивавали на лечение и на всичко отгоре ходеха да си пушат на терасата.Нито веднъж Славейкова не ми предложи друго средство за облекчаване или подобряване на състоянието ми или да ме информира накъде отиват нещата.Не съм доволен от д-р Славейкова никак!
  • 8
    Не
    Недялко Недялков
    0 0
    11:11, 24 апр 2023
    Пропуснах да кажа,че доктор Славейкова ми предписа инхалатор ,който ползувах,но се оказа,че не бил подходящ за мен!Нищо друго не ми е предписвано,поради,което сега съм на дередже,което е за оплакване.И се казва ,че пациентите биели доктори,а то си има доктори не за биене ,а за убиване при такова безотговорно отношение към пациенти!
Последни новини