Работодател се подигра с жена: Изплати ѝ обезщетение с жълти стотинки

Жена скочи срещу подигравателно отношение на вече бившия си работодател, който изплатил дължимото ѝ обезщетение с жълти стотинки, съобщава dariknews.bg.

Доскоро Теодора Бечева работела като сервитьор в ресторанта на „Дома на техниката“ във Враца. Заведението затворило, трудовите отношения били прекратени и бившият ѝ вече работодател Георги Крумов, известен в града с прякора си Жоро Саламчето, ѝ дължал обезщетение, което решил да изплати с... много жълти стотинки.

Как се развили нещата разказа самата Теодора в социалните мрежи:

"Дълго се чудех дали да споделя... Но накрая реших, че е крайно време някой да разкаже поне за част от подигравките, които този мил човечец поднася ежедневно на персонала си“, пише тя.

„След два месеца обещания, уговорки и отлагане господин Крумов реши да ми изплати част от полагащото ми се по закон обезщетение, на което срокът е изтекъл, с монетки от по 1 и 2 стотинки. И, разбира се, аз, като добър човек, трябва да му вляза в положението, защото неговата кампания и фирмите му не работели добре, нямали оборот и той, видиш ли, бил разбил касичките на децата си, за да може да ми плати. А на всичкото отгоре трябваше да слушам как децата му крещят от колата: Върнете си ни парите. Ако това не е подигравка, не знам какво е?!", посочва още жената.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини