Jessie J спечели в Китай с „I Will Always Love You“ на Уитни Хюстън (видео)

Jessie J спечели в Китай. Британската поп дива участва в музикалната ТВ поредица „Singer 2018“, което се излъчва в Поднебесната от началото на годината. Джеси получи на финала гореща подкрепа на публиката, която отначало китайците не ѝ даваха така щедро. Затова наистина трябва да се каже, че Jessie J спечели, не просто гладко достигна и победи на финала. 

В сложния формат с квалифирации, състезания и концерти участваха общо 14 певци - 10 от Китай, 1 от Филипините, 3 от Тайван и британката, която се явява и посланик на сраната си. Колкото и да е непривично за нас, но и на финала (както и в предишни етапи) виждаме дипломат от кариерата в музикалното шоу - самия министър на културата и образованието в британското посолство в Пекин Карма Елиът. Тя обявява голямата си гордост, че Jessi J е стигнала дотук, че вдъхновява милиони млади хора и е отличен английски посланик, а накрая заключва пръсти и на двете ръце, за да ѝ пожелае успех. 

От началото на шоуто Jessie почти не е отстъпвала лидерската позиция. На финала е също изумителна, даже повече от всякога. Защото песента е „I Will Always Love You“ на Уитни Хюстън - от 3:57 във видеото

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини