Автомеханици се развихрят през април по Discovery Channel

Автоработилница "Гоблин Уъркс"

От събота, 7 април, в 21:00 ч.

Трима ексцентрични автомеханици - Джими де Вил, Ант Партридж и Хелън Станли, са си поставили за цел да върнат славата на някога великата британска инженерна компания "Гоблин". Заедно те възстановяват някои от най-известните коли и мотори, създавайки с неподражаемо умение неочаквани и смели дизайни. Поредицата следва триото по време на работата им със сложните дизайни, постоянно под напрежение от задачата да разширят новия британски бизнес и бранд. Правейки ни свидетели на новаторски постижения, автоработилница "Гоблин Уъркс" превръща класическите автомобили в произведения по поръчка, като напълно преобразяват външния вид и представянето им. Джими е решен да построи "рали автомобил за пътя", но проблем с тестовата обиколка променя плановете за възстановяването му. С феерията си от цветове, инженерни подобрения и супермодерен дизайн, това е шоу като никое друго.

Седмица на скорост

От понеделник, 16 април, в 23:00 ч.

Моторите реват и са готови да се втурнат напред, защото най-големите експерти по тежкотоварните автомобили - "Бързи и шумни" и "Улични престъпници", се изправят един срещу друг в най-якото шоу на уменията и скоростта. Биг Чиф и Ричард Роулингс се подготвят да се надпреварват във Фонтана, Калифорния, тунинговайки творенията си от миналогодишното състезание. Фармтрък и AZN, заедно с "Аутсайдерите" Том и Томас търсят коли за тунинговане, които на всичкото отгоре ще разменят, за да стане още по-напечено! Дали един от най-страхотните американски улични състезатели ще използва невероятните си умения, за да победи, или Ричард и екипът му ще създадат непобедимия автомобил и ще оберат овациите? Талантът, опитът и високият дух ще се окажат ключови и за двата отбора във финалната битка. След седмици работа върху колите, екипите са готови да се докажат срещу противника в състезанието на годината!

Нови скорости с Арън Кауфман

От сряда, 25 април, в 22:00 ч.

Арон Кауфман, гениален механик, който спечели слава за невероятната си работа в "Бързи и шумни", се завръща със собствена поредица! "Брадясалото чудо" се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница "Gas Monkey", за да отвори магазин и да последва страстта си към камионите. Арон е селектирал внимателно екип от отдадени монтьори от целите САЩ да се присъединят към новото му начинание в Далас, Тексас. Той има големи планове за бизнеса, включително ново предприятие, осигуряващо части за Форд F-100. Идеята на Арон е да надмине всеки съществуващ магазин по отношение на инженерния дизайн и да гарантира невероятно представяне на камионите си. Като първи проект Арон се захваща с най-тежката задача - да построи най-сложните 4 камиона на планетата - "Арклайт Ултра Фор 4500". Проектът ще постави на изпитание квалификацията, издръжливостта и креативността на целия му екип. Но дали резултатът ще се увенчае със слава, или ще свърши на боклука?

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини