Областният управител на Хасково посвети наградата от фондация „Искам бебе“ на дарителите

Изображение 1 от 3

    Областният управтел на Хасково Станислав Дечев е един от носителите на наградата „Ангели на благодарността“ за 2018 година. Отличията бяха връчени днес от Фондация „Искам бебе. Събитието се проведе под патронажа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

    Заслужилите бяха отличени в присъствието на десетки деца и бебета, заченати ин-витро и родени, благодарение на 11-годишната дейност на „Искам бебе“.

    „Областен управител, който само за няколко седмици успя да организира дарителска кампания, да обедини училища, детски гради и обществеността, и така направи съпричастни към каузата на „Искам бебе“ хиляди хора в Хасковска област. Той е истински приятел на фондацията и човек с голямо сърце.“ С тези думи председателят на УС на фондацията Мария Янева представи Станислав Дечев пред официалните гости.

    При получаването на наградата Станислав Дечев обяви, че тя е за всички дарители, откликнали на обявената преди три месеца Коледна кауза, проведена под неговия патронаж. "Тази награда е за всички малки и големи дарители, за хората с големи сърца от Хасковска област, които се включиха в нашата благотворителна кампания. Ще продължим напред, за да има повече деца в България и разбира се, повече деца в Хасковска област“, подчерта Станислав Дечев.

    С приза „Ангели на благодарността“ бяха отличени премиерът Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов, кметът на София Йорданка Фандъкова, заместник министри, лекари, кметове на общини.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      16 -4
      22:26, 23 мар 2018
      Научил се е и вратовръзка да вързва!
    • 2
      Оп
      опел
      10 -2
      09:54, 24 мар 2018
      И след това тропваше хорце на безплатна маса на банкета на ВиК,обсъждаха качеството на вода .
    • 3
      Хо
      Хоп
      4 -11
      11:21, 24 мар 2018
      Тези коментари много завистлив човек ги е писал. Б... Виж коментара
    Последни новини