Областният управител на Смолян с награда от фондация „Искам бебе“

    Областният управител Недялко Славов беше отличен като дългогодишен съидейник и поддръжник на каузата в Годишните награди на Фондация „Искам бебе“ – „Ангели на благодарността“.

    Той подчерта значимата роля на Фондацията за подкрепа на двойки, искащи дете. „За мен признанието е важно в чисто човешки план, защото съм убеден в тази благородна кауза и съм я подкрепял и ще я подкрепям, независимо от позицията, която заемам!”, каза Славов по време на церемонията по награждаване, която се проведе днес в сградата на Народното събрание на Република България под патронажа на  председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

    „Знам, че много труден е пътя към сбъдването на тази мечта, самият аз заедно с моята съпруга, сме преминали успешно по този път! Затова е важна подкрепата към тези хора, не само материално, но морално и духовно, важно е те да усещат съпричастност!”

    В заключение областният управител пожела на екипа на Фондация „Искам бебе“ много радостни моменти, породени от усмивките на децата, родени с тяхна помощ, и родителите им.

    Наградата на областния управител Недялко Славов връчи Мария Караиванова – координатор на фондацията за област Смолян. Славов отбеляза, че красивата статуетка е признание както за екипа на Областна администрация Смолян, така и за всички дарители, включили се в благотворителните събития, организирани под негова егида съвместно с фондацията.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини