Асеновград участва на "Изложбата на Общините"

Изображение 1 от 3

    Община Асеновград участва със свои щанд на туристическото събитие за пета поредна година. „Изложбата на общините е форум на местните власти за представяне на туристически и бизнес проекти, който съдейства за развитието на регионите, привличайки интереса на инвеститорите и туристите към интересни дестинации.

    Основният акцент на асеновградския щанд през тази година ще са официалното откриване за посетители на пещера "Добростански бисер", новото издание "25 туристически обекта в община Асеновград", която е регионална версия на кампанията "100 Национални туристически обекта", както и нови брошури, представящи нашите маршрути "По стъпките на легионите" (2016) и "Свещената утроба на Родопа" (2017).

    В рамките на изложението около 20 хиляди души преминават през панаирната площ, което е чудесен шанс Асеновград да представи своите реализирани и планирани политики в областта на туризма пред максимално много хора.

    Организатор на събитието е Международен панаир Пловдив. „Изложбата на общините предоставя възможности за представяне на предимствата на отделните райони в България, презентиране на инвестиционни проекти и популяризиране на различни форми на алтернативен туризъм. Изложбата ще продължи до 25 март.

    Източник: asenovgrad.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини