Изтекоха спецификациите на Samsung Galaxy A6 и Galaxy A6+

Samsung Galaxy A е атрактивна серия от смартфони в средния ценови клас, която предлага много от функциите на най-скъпите модели на компанията. Резултати от бенчмарк тестове разкриват, че корейския производител вече тества две нови устройства от тази гама с имената SM-A600FN и SM-A605G. Очаква се двата смартфона да бъдат представени на пазара с имената Galaxy A6 и Galaxy A6+. Основната разлика между тях освен в големината на дисплеите ще е свързана с различните процесори. 

Samsung Galaxy A6 ще се захранва от осемядрения Exynos 7870 процесор, който е допълнен от ARM Mali-T830 MP1 графичен чип. Това е същата архитектура, с която работи Galaxy A3 (2017), информира Gizmochina. В същото време Samsung Galaxy A6 + ще използва Snapdragon 625 процесор с Аdreno 506 графика и ще разполага с 4GB RAM, за разлика от 3GB RAM при Galaxy A6. Според непотвърдена информация двата смартфона ще имат двойни задни камери и Infinity Display дисплеи.

На този етап това е цялата информация, която имаме за двата модела. Можем да сме сигурни, че те ще запазят елегантния дизайн на своите предшественици и ще работят под управлението на Android 8.0 Oreo. Премиерата на Galaxy A6 и Galaxy A6+ ще изостри значително конкуренцията в този ценови клас. Samsung допълнително ще разкрият детайли кога ще стартират продажбите на устройствата в Европа и каква ще бъде цената им на пазара. 

 

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини