Кристин и Васко представят Хасково на международен конкурс за красота и таланти

Изображение 1 от 5

    Тя е на 12 години, а той -само на шест. Общото между тях е, че и двамата са красиви и талантливи деца.

    Той е Васил Иванов, а тя- Кристин Стефанова. Те ще представят региона на Хасково на Международния фестивал за красота мода и таланти „Литъл мис и Мистър Галакси 2018“. И двамата са победители от регионалния кръг „Малка мис и Малък мистър“, с корони са и от Националния конкурс на „Интерсаунд“

    Осмият Международен фестивал, който тази година ще е в Банско, е също проект на модната агенция. Той ще се проведе в пет тура. И двамата хасковски представители се подготвят усърдно за кръга на талантите. 12-годишната Кристин, която е възпитаничка на ПМГ “Иван Вазов“ -Димитровград ще изпълни песен от мюзикъла „Котките“. Кристин съвместява успешно упражненията по математика, пеенето и уроците по пиано. Малкото свободно време, което й остава, обича да прекарва с приятелите си.

    Малкият Васко пък е много нетърпелив за появата си на големия подиум. Той също е готов да разгърне таланта си пред журито. 6-годишното момченце ще представи патриотичната песен, разказваща за подвига на Райна Княгиня.

    В българския курорт от 11 до 17 март ще има участници на конкурса освен от България и от Южна Африка, Румъния, Бразилия, Унгария и русия, обясни представителят на „Интерсаунд“ за Хасково Адриана Добрева.

    Красимира Славова
     


     


     


     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини