Николина Ангелкова на Оскарите, снима се със Сталоун

Дъщерята на известният кърджалийски преприемач Панайот Панайотов и министър на туризма Николина Ангелкова също е на наградите "Оскар”. Пред Нова телевизия тя призна, че е на събитието заради лична покана от приятели.

Звезда и тук, и там, и отстрани... А Ангелкова до тях се нареди
"Това е най-хубавото събитие, на което съм присъствала. Киното има изключително общо с туризма и за мен е огромна привилегия да присъствам тук”, каза Ангелкова.

Още вчера тя се похвали в профила си в социалната мрежа Facebook, че присъства на церемонията по раздаването на наградите и публикува фотоси с много известни личности.

"Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Макконахи, които много харесват България", допълни министърката.

Ангелкова посочи, че на култовото за Холивуд събитие "Нощта преди Оскарите" се е видяла с невероятния Майкъл Дъглас и Гал Гадот - звездата от "Бързи и яростни" и " Жената чудо". "Срещнах се и с Чадуик Боузман, който прави невероятна роля в "Черната пантера”. Разговарях също с номинирания за "Оскар” Самюъл Л. Джаксън и с легендарния Стивън Спилбърг", пише още Ангелкова.

Днес.бг

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ес
    Естет
    1 0
    12:59, 5 мар 2018
    Моля, пояснете кой от двамата на снимката е Сталоун?
    • Nn
      Nn
      1 0
      21:21, 5 мар 2018
      Този по средата.
Последни новини