Районната прокуратура не е започвала проверка за скандалното напускане на футболисти от "Борислав"

Районна прокуратура – Първомай не е образувала проверка по случая на напусналите 10 футболисти от местния отбор „ Борислав“, стана ясно след запитване до институцията. И двамата прокурори казаха, че не знаят за какво става въпрос.

Повод за запитването беше публикация в пловдивския сайт „Traffic, която твърди, че във вторник – 27 февруари, са били привиквани всички футболисти, за да обясняват твърдението си, че ръководството е искало от тях да играят симулативно.

Припомняме, че във фейсбук-пост напусналите футболисти се обърнаха към феновете и обясниха постъпката си с това, че не искат някой да им казва как да завърши мачът. Обвиненията им бяха отхвърлени от ръководството на клуба, а постът беше изтрит.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Лу
    Лудото Коле
    11 -4
    10:43, 6 мар 2018
    Въпросните напуснали футболисти да отидат да подадът сигнал. ПРОВЕРКА СЕ ПРАВИ СЛЕД ПОДАДЕН СИГНАЛ! кът ни сте подали сигнал, нидейте рукайте!
  • 2
    От
    От момчетата
    4 -9
    12:16, 6 мар 2018
    Направих ме голяма глупост че ги казах ме тези нещ... Виж коментара
  • 3
    .
    .
    5 0
    16:43, 6 мар 2018
    "ПрокуратИра"?! Неграмотност човешка...
  • 4
    Ок
    ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА
    7 -2
    13:31, 8 мар 2018
    ТЕДО - журнале недорасло. Евентуално извършеното престъпление е подсъдно на Окръжна прокуратура - която от вчера 07.03.2018 вече върти проверка ,след като се е самосезирала за разлика от районната първомайска халтура. Всички футболери бяха строени и даваха обяснения за автоголове и пропуснати дузпи наредени им от арменския спонсор ГъзРазпран и известни на президента -кмет. По интересно е гузно-идиотското поведение на УС и президента-кмет,които вместо да извършат моралния акт който се очаква от тях дори само при евентуални съмнения за "черно тото" са се вкопчили в НЕПЪРВОМАЙСКИЯ Борислав който вече е само тяхна кауза и се ослушват кат свине кога пикаят на тенекия.
    • Ду
      Дупе и гащи
      1 0
      21:25, 11 мар 2018
      Ти пък си много компетентен по случая. Сигурно получаваш информация от самия извор, сиреч, водещия проверката.
  • 5
    Ко
    кольо спасов
    2 0
    22:54, 8 мар 2018
    Кажете къде да залага ме и ние,за първи път чувам мачове от Вгрупа да може да се залага!?Още повече контролни мачове,тук май тази информация не е много точна за черно тото!?Аз залагам от много години и доста се порових сега и никъде не видях да може да се залага!?Ако някой
    знае да каже?
  • 6
    Сп
    Споко
    1 -1
    10:55, 9 мар 2018
    Залозите за черното тото за сведение на тези които не знаят стават по азиатските заложни къщи и други. Залози могат да правят само определени хора членове на тези къщи и залога не може да бъде под определен праг за мач. Така че Коле порови се още малко и ще видиш,че в бета има контролните срещи на Борислав Първомай.
  • 7
    Ко
    кольо спасов
    1 -1
    11:52, 9 мар 2018
    Мерси за информацията!Значи ще изкара ме пари този сезон....давам ви иформация че Борислав няма да има загуба този сезон(освен в кърджали)....Залагай те смело за тях!А тези с черното тото ако искат да залагат че ще падат хахсххаха
Последни новини