Ученици от Конуш изнесоха урок по родолюбие в общината

    Ученици от училище “Св. св. Кирил и Методий” в хасковското село Конуш изнесоха урок по родолюбие в сградата на общинската администрация днес Атрактивното представление бе в чест на националния празник 3 март. Площадката на третия етаж на администрацията се оказа тясна да събере служителите, събрали се да видят изпълненията на децата. Кметът Добри Беливанов също дойде да се порадва на представлението.

    Възпитаниците на учителката Мария Маринова рецитираха, танцуваха и маршируваха с националния трибагреник в ръце под звуците на патриотични песни.

    Спектакълът приключи с обща снимка с градоначалника.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ки
      Кичка
      7 -23
      12:43, 2 мар 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Жи
        жител на град Хасково
        22 -4
        13:39, 2 мар 2018
        Многоуважаема,но незаслужаваща уважение Кичке,
        кое наричаш "кич", българските трибагреници,или хубавите деца,с озарени лица?
        Кое определи ти като "псевдоурок", знаеш ли какво е "трагикомедия "?!!
        Трагикомичното в случая е само твоя жалък опит да напишеш нещо , без да си помислиш,че имаш само псевдоумения за това.......А кич,освен в твоето име,ние,нормалните хора не виждаме !!!!
        Браво на децата и на техните учители !!
      • Ро
        Родител
        16 0
        13:53, 2 мар 2018
        Г-жо „Кичка“ , можи би в училище не сте учили пунктуация, но е хубаво когато пишете някакъв текст да е написан грамотно. Що се отнася до децата и техния урок по родолюбие, можем само да кажем: „Адмирации за децата и учителите им.“ Дано да има повече такива будители. Иска ми се да има много по-малко злобари като Вас. Нека бъдем добронамерени и отзивчиви, и така да възпитаваме собствените си деца.
      • Ро
        Родител
        15 0
        14:04, 2 мар 2018
        Вместо да злобееш, опитай да направиш нещо добро и полезно. Аман от търтеи като тебе, които за нищо не стават и на никого не са полезни.
    • 2
      Гр
      Гражданка
      9 -18
      12:47, 2 мар 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Ли
      Лисан
      18 -7
      12:53, 2 мар 2018
      Кичееее,Киче, Кичоно,хора като тебе, които през живота си не са направили нищо, нямат право на толкова компетентно мнение и на всяка манджа -мерудия!
    • 4
      3 март
      18 -5
      13:00, 2 мар 2018
      Не мога да си представя какъв шум щеше да се вдигне, ако от общината бяха отказали на директора на училището да представят спектакъла си там!? Постарали се учители, постарали се ученици решили да покажат нещо- патриотизма винаги е с патос от снимките виждам знамена се веят,децата ходят насам натам сигурно е имало песни и рецитации както се полага на такова нещо.Писала репортерката, че е атрактивно представлението. Не мога да разбера как ви се плюе по нещо, което хората са направили със сърце и душа? Хайде моля когато вие накарате деца влючително от малцинствата да рецитират и пеят за България в днешно време /едно време всички рецитирахме като углави не само за българия ами и за партията майка и червеното знаме и братския ссср и ни обличаха с калпачета с пера червени и сини връзки/, тогава се изказвайте!
    • 5
      Ма
      майка
      16 -4
      13:01, 2 мар 2018
      Браво на децата и на учителката която ги учи на родолюбие,а двете госпожи които са писали преди мен-можете само да вземате пример от тези деца и тяхната учителка,засрамете се за коментарите си
    • 6
      Ст
      Стой и гледай
      5 -4
      13:01, 2 мар 2018
      Ами има хора които разбират а други които се " навират". Нали така има една и от детските градини гледа как да се вре една червенокоса многознаеща не се сещам за коя градина е музикална но и тя гледа как да изплува в очите на власт - имащите те хората се чудят как да си свържат двата края но на такива ума им е другаде.
    • 7
      Jh
      JHB
      5 -6
      16:45, 2 мар 2018
      Дано спрат да ги учат на лъжата, че русия много ни обичала и затова ни освободила....
    • 8
      12
      12389
      15 -1
      17:26, 2 мар 2018
      И 3-ти март не ни обединява! Жалко!
    Последни новини