Утвърждават заплатите на кметовете в община Димитровград на сесия днес

Редовна сесия провежда днес Общински съвет - Димитровград. 14 са точките в дневния ред на заседанието, което започва в 9:00 часа в зала "Гросето". Сред темите са допълване на програмата за управление и разпореждане с общинска собственост, както и отчет за дейността на Общинския съвет за последната половин година.

Ще бъде дискутирана и програмата за отпускане на стипендии на даровити деца от община Димитровград за настоящата 2018 година. В дневния ред е и докладна за утвърждаване размера на трудовите възнаграждения на кмета на Общината и кметовете на кметства. Предвидени са и няколко докладни за отпускане на еднократна финансова помощ на нуждаещи се лица от община Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Че
    Че
    7 -1
    09:30, 22 фев 2018
    Кмета достатъчно краде от обектите, не му ли е достатъчно. По селата кметовете лежат и си гледат частната работа. Кога ще вдигнат заплатите на обикновените хора? Кога ще вдигнат пенсиите на пенсионерите. Това кметче него си оправя, а от време на време дава и на неговите хора. Кога ще се наяде. Мандата му е до края на тази година и после ще бяга от Димитровград.
Последни новини