Гласът на актьор подразни феновете на „ Междузвездни войни“

След седмици на догадки, отлагане и очакване, феновете на култовата космическа сага "Междузвездни войни" най-сетне "получиха" дългоочаквания трейлър на филма за самостоятелните приключения на младия Хан Соло.

И докато отзивите са преобладаващо позитивни, се оказа, че все пак има нещо, което масово дразни почитателите - звученето на актьора Олдън Ерънрайк, наследил Харисън Форд в образа на прочутия контрабандист, пише в. "Дейли експрес". Критиката към избора на актьор, който по никакъв начин не звучи като предшественика си в оригиналната трилогия, се повтарят отново и отново в социалните мрежи. "Изборът за Хан Соло е тотално сбъркан. По-добре да бяха заложили на имитатор на Харисън Форд от YouTube", пише недоволен фен в Twitter.


"Трейлърът ми хареса и тръпна в очакване филмът да излезе на екран. Щеше ми се обаче Олдън Ерънрайк да звучи повече като Харисън Форд", гласи друг туит. "Този актьор нито прилича, нито звучи като Форд. Смятам да пропусна филма", зарича се друг възмутен почитател.

И докато феновете масово негодуват срещу начина, по който звучи новият Хан Соло, повечето приемат радушно завръщането на друг любим персонаж от сагата - комарджията Ландо Калризиан, пресъздаден от Доналд Глоувър. Дългоочакваният 90-секунден трейлър на "Соло: История от Междузвездни войни" беше представен в шоуто "Добро утро, Америка" в понеделник, след като на Супербоул ден по-рано беше показана 45-секундна реклама на продукцията.

Филмът "Соло: История от Междузвездни войни", режисиран от Рон Хауърд, ще излезе на екран в САЩ на 25 май.

В образите освен Олдън Ерънрайк и Доналд Глоувър, зрителите ще видят Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън, Уоруик Дейвис, Пол Бетани

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини